Alpáriság a köbön - Zavarba hozták a BeleValó betelefonálóját

Forrás: rtl.hu -
ValóVilág 8 VV Tivy VV Aurelio Farm Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy ez lenni szokott, a VaóVilág éjszakai háttérműsorában Aurelió vagy Győzike fogadják a betelefonálók hívásait, és egy kicsit évődnek is velük. Ezúttal Au és a Farm nyertese, Gábor ültek a telefon másik végén. 

Egy fiatal nő arra lett volna kíváncsi, hogy a srácok szerint ki nyeri meg a műsort, de ők inkább azt firtatták, hogy mi van a csajon. A lány persze hárította a kérdést és hozzátette, ott ül mellette a párja is. A srácok aztán válaszoltak is, Gábor szerint Aurelió nyer majd, a betelefonáló érthetetlen módon Tivyt nevezte meg szimpatikusnak. Hosszú értetlenkedés után kiderült. a lány kedvesének jó barátja a Youtube-"sztár", ezért nem zavarja őket a papagájkutyázás.

Forrás: rtl.hu

"Aurelio egy elhízott, dagadt malac" - Így szívatta meg Győzike társáthttp://www.life.hu/sztarok/20161023-gaspar-gyozo-beszolt-aureloonak-a-belevaloban.htmlTelefonon szólt be Gáspár Győző műsorvezető-társának. Persze, gyorsan kiderült a turpisság. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoTiszta szégyen: Így majmolja VV Atti Aureliót: péniszhelikopter újrahttp://www.life.hu/sztarok/20161023-valovilag-atti-aureliot-utanozza.htmlAz RTL 2 Belevalójában olyat is láthatunk, ami a ValóVilág összefoglalójának már túl sok lenne. Nos, Atti nemi szerve pont ilyen. Szívesen kihagytuk volna az élményt. TV + Sztárok--Star Academy: Bene Barbi nem önmagát ejtette volna kihttp://www.life.hu/sztarok/20161023-star-academybol-bene-barbi-kiesett.htmlHiába rappelt megannyi veszélyzónás helyzet után, Bene Barbi is kiesett a Star Academy adásából. Mint mondta, ő sem saját magát ejtette volna ki, de attól még, hogy ez így alakult, boldog. Hogy miért sírt örömében? Az alábbi interjúban elmondta.TV + SztárokOrigoHajdú vs. Puzsér: a bíróság helyett most a képernyőn csapnak összehttp://www.life.hu/sztarok/20161023-hajdu-peter-az-atvn-puzser-robert-a-hir-tvn-egy-musorsavban.htmlEgy időben lesz látható a műsoruk. Amíg Hajdú az ATV-n dobálja a Frizbit, addig Puzsér a Hír TV-n kapott műsort. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIstenes Bence a hét legnagyobb trollja - Hatalmas égés az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161022-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-puskas-petikent-trollkodott.htmlIlyen nincs, és mégis van! Egy, a lányáért aggódó édesanya Puskás Petinek nézte az aulában álldogáló műsorvezetőt, hosszú percekig beszélgetett is vele, az pedig egy csöppet sem zavarta, hogy egyszem gyermeke éppen a mentorok (akik között ül Puskás is) előtt - egy ajtóval odébb - énekel. Sőt, még be is azonosította Petit... "Ő a farkasos gyerek, ő meg egyértelműen te vagy". Ööööö. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGáspár Laci felmond az X-Faktorban? - Túl nagy a nyomáshttp://www.life.hu/sztarok/20161022-az-rtl-klub-x-faktorban-gaspar-laci-konfliktisba-keveredik.htmlNemcsak a versenyzők, hanem a mentorok és még a hozzátartozók idegei is pattanásig feszülnek a hétvégén, az X-Faktor táborában. Gáspár Lacin különösen nagy lesz a nyomás, hiszen nemcsak mentortársaival keveredik konfliktusba, hanem még az egyik versenyző szülei is rárontanak. Gáspár Lacinál egy ponton be is telik a pohár, közli, hogy ő most azonnal feláll az X-Faktor mentorszékéből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.