Harcsával indult, de úgy tűnik, érzelmileg is kezdenek közeledni egymás felé a ValóVilág játékosai. Mici és Krisztián is arról beszélnek, hogy megkedvelték egymást, sőőőőt! a fiú édesanyjának is bejön a szőke, több helyen csak lamantintestűként emlegetett dúskeblű "vállalkozónő". 

Minden anya álmát élhette át VV Krisztián mamája, aki a BeleValóban fia és Mici pettingjét nézhette végig a kamerák előtt. "A fiam felnőtt ember, de bármit csinál, a gyerekem marad. Amikor láttam, hogy mi történt, mondtam is magamnak, ez igen, Krisz­tián! Bírom Micit, belevaló csaj, tetszik nekem, a párbajon is neki szurkoltam" – nyilatkozta ezt követően. 

Forrás: RTL Klub

De nem csak a mama, a villalakók is kedvesen beszélnek egymásról: "Sokat változott a kapcsolatunk pozitív irányba. A párbaj óta felnéz rám, főleg miután kiálltam mellette, akár egy ügyvéd. Tetszik, ahogy nőttem a szemében, és ahogy nyitottunk egymás felé. Szeretek vele aludni, jó a társasága, minden más meg jön magától" – mondta el Krisztián, Micin pedig már látszik is, hogy kezd belezúgni a srácba: "Fogalmam sincs, hogy igazából hányadán is állunk, de nekem ez teljesen jó. Közösségben vagyunk, nem kell egymást nyalni-falni. Elég este" – szögezte le. 

Forrás: rtl.hu