El sem hiszed, kiért rajong Gerard Butler

Forrás: AFP/Christopher Polk -
Gerard Butler fotó interjú Lewis Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színész igen különleges feladatot kapott a hétvégén: ő készítette az interjúkat az Amerikai Forma-1-es Nagydíjon. 

Butler persze mindhárom dobogóssal készített egy-egy közös képet, melyek végül a hivatalos közösségi oldalán landoltak. Az austini futam igen izgalmasra sikeredett, melynek végén Lewis Hamilton nyerte az első helyet. A színész hatalmas Hamilton rajongó, így nagyon örült, amikor élőben is beszélhetett a pilótával. Butler ezen kívül egy igen merész dolgot is bevállalt: a harmadik helyezet, Daniel Ricciardo Red Bull-lal kínálta a sztárt a saját cipőjéből, aki végül eleget tett a kihívásának.

Too much fun at the @f1 U.S. Grand Prix, especially being given the boot by @danielricciardo. #USGP

Gerard Butler (@gerardbutler) által közzétett fénykép,

Lewis Hamilton: "Michael Schumacher többször is bepisilt"

Bár a 31 éves világbajnok nem bántó szándékkal beszélt a német pilótáról, a rajongók így is kiakadtak.

VV Vivien arca teljesen megváltozott- ijesztő lett a villa szőke unikornisahttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-vivien-ijeszto-arcat-is-megmutatta.htmlVV Vivien ezúttal nem unikornisként repkedett a luxusbörtönben; egy sokkal ijesztőbb karaktert öltött magára- akár egy ördögűzős film főszerepét is megkaphatná... TV + Sztárok--VV Gina egy óvatlan pillanatban melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-gina-megvillantotta-melleit.htmlVV Gina VV Lóri távozása után, utolsóként költözött a villába. Nem volt könnyű dolga a fiatal lánynak, a beilleszkedése sem ment zökkenőmentesen. A barna villalány elég szende villaéletet él, kínosan ügyel arra, hogy semmit se mutasson meg magából. Ezúttal viszont hibázott. TV + SztárokOrigoHoppá! Hajdú Péter az Rtl Klubon folytatja? - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-hajdu-peter-az-atv-utan-ujra-csatornat-valt.htmlA Life.hu riportere az RTL Klub székházában futott össze Hajdú Péterrel, akit a többi között arról faggatott, az Atv után most az RTL Klubon akarja-e folytatni pályafutását, illetve a showman Havas Henrikhez fűződő viszonyáról is mesélt. TV + SztárokOrigo"Nem csak a seggről szól ez a műsor" - Beszólás a Sztárban sztár műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161023-muri-eniko-kobor-janos-borebe-bujt-a-sztarban-sztar-szinpadan.htmlMuri Enikő Kóbor János bőrébe bújt a Sztárban Sztár színpadán, a fő téma azonban az ének helyett a lány feneke volt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÚjabb kemény beszólás! Majka és Ördög Nóra már nagyon unják egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20161022-star-academy-majka-es-ordog-nora-unjak-egymast.htmlIsmét szombat, és ismét egy Star Academy élő show, amelyben Majka és Ördög Nóra a két műsorvezető. Szokásukhoz híven nem kímélik egymást, beszólásaik legalább olyan biztos elemei a műsornak, mint az éneklés. TV + SztárokOrigoItt tart most VV Dina és Lóri kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20161022-a-valovilag-szereploi-dina-es-lori-magukra-tetovaltattak-a-masik-nevet.htmlMégis több lesz, mint villaszerelem? Dina és Lóri kapcsolata a kiesésük után is folytatódik, és nagy, azaz inkább jelképes lépésre szánták el magukat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.