Kamarás Iván spicces történeteket elevenített meg

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Comedy Central forgatás Kamarás Iván ivás spicces Tömény történelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamarás Iván több kollégájával együtt igen nehéz feladatot kapott: spicces sztárok által kreált történeteket kellett megeleveníteniük, ráadásul nem is akármiről: nemzetünk történelmét gondolták újra a beitalozott hírességek, így rengeteg vicces szituáció született például Koppány vezérről, akit éppen Kamarás Iván alakít. 

Nagy sikert aratott Amerikában a Drunk History című formátum, amit most Magyarországra hozott a Comedy Central. A Tömény történelem néven futó sorozat lényege, hogy hazánk és nemzetünk történetét spicces állapotban mesélik el olyan sztárok, mint például Ganxsta Zolee. Az általuk átformált históriákat pedig színészeknek kell megeleveníteniük. Kamarás Iván például Koppány bőrébe bújik, de szerepelni fog a sorozatban többek között Ónodi Eszter és Kovács Patrícia is.

Kamarás Iván Koppány bőrében Forrás: Comedy Central

"Az eredeti koncepció szerint atléta lett volna rajtam. Csakhogy hirtelen 20 fokot csökkent a hőmérséklet. Ezúton is köszönöm az illetékeseknek, hogy újratervezték a jelmezem, nagy hálával gondoltam rájuk a meleg kabátban, ami alá három réteg ruhát is becsempésztek nekem" - árult el a Blikknek egy kulisszatitkot Kamarás Iván, aki nyáron még Magyarország és az Egyesült Államok között ingázott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.