Sokkolóan vékony az Amerikai pite szőkesége, Tara Reid

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hons Rall -
színésznő sztárok Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tara Reid már nem fiatal, ám amióta rémisztően vékony, még öregebbnek tűnik. A 41 éves színésznő a napokban szinte bikiniben mutatta meg magát a vörös szőnyegen – kár volt!

Tara Reid számára sosem okozott gondot megmutatni magát kevés ruhában. Az Amerikai pite sztárja is ott volt a hétvégén a Maxim magazin halloweenbuliján Los Angelesben, méghozzá egy görög istennő inspirálta szettben. Mutatjuk is:

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hons Rall

Mi nem kifejezetten így képzelünk el egy görög istennőt: sok nőiesség ugyanis nem volt a színésznő jelmezében, még akkor sem, ha nem takart túl sokat. Tara sokkolóan vékony, ez pedig legjobban a lábain látszott, amik nem nyújtottak éppen felemelő látványt.

A színésznőnek egyébként nem csak a lábával vannak gondjai: a nyáron írtunk arról, hogy egy szó szerint rémisztő dekoltázst villantott. Az biztos: pár pluszkiló kifejezetten jót tenne a csontsovány, aszott hírességnek.

Hajdú különórát vesz Havastól?- A Tanár úr felajánlotta segítségét a tévésnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-havas-es-hajdu-a-nagy-osszecsapas-vasarnap-este-megtortent.htmlVasárnap este a Frizbi című műsorban végre sor került a várva várt összecsapásra: Hajdú és Havas szemtől szemben beszélték meg problémáikat. TV + Sztárok--VV Vivien arca teljesen megváltozott- ijesztő lett a villa szőke unikornisahttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-vivien-ijeszto-arcat-is-megmutatta.htmlVV Vivien ezúttal nem unikornisként repkedett a luxusbörtönben; egy sokkal ijesztőbb karaktert öltött magára- akár egy ördögűzős film főszerepét is megkaphatná... TV + Sztárok--VV Gina egy óvatlan pillanatban melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-gina-megvillantotta-melleit.htmlVV Gina VV Lóri távozása után, utolsóként költözött a villába. Nem volt könnyű dolga a fiatal lánynak, a beilleszkedése sem ment zökkenőmentesen. A barna villalány elég szende villaéletet él, kínosan ügyel arra, hogy semmit se mutasson meg magából. Ezúttal viszont hibázott. TV + SztárokOrigoCamilla hercegné a volt férjével csalja Károly herceget?http://www.life.hu/sztarok/20161024-camilla-hercegne-volt-ferjevel-toltotte-az-estet.htmlNagyon nehezen fogadta el a család Camilla hercegnét, de úgy tűnik, hogy Károly felesége nem is töri magát azon, hogy teljesen megnyerje a közvéleményt. Nemrég kihagyott egy fontos rendezvényt, helyette többek között a volt férje társaságában töltötte az estét. TV + Sztárok--Dühös szülők estek neki Gáspár Lacinak!http://www.life.hu/sztarok/20161024-gaspar-lacinak-duhos-szulok-estek-neki-az-x-faktorban.htmlNem értettek egyet a szülők Gáspár Laci döntésével, aki az X-Faktor mentoraként nem akarta továbbvinni lányukat, az egyébként tehetséges Balogh Esztert. Véleményüket el is mondták az énekesnek, kendőzetlenül. TV + SztárokOrigoVV Gina egy óvatlan pillanatban melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-gina-megvillantotta-melleit.htmlVV Gina VV Lóri távozása után, utolsóként költözött a villába. Nem volt könnyű dolga a fiatal lánynak, a beilleszkedése sem ment zökkenőmentesen. A barna villalány elég szende villaéletet él, kínosan ügyel arra, hogy semmit se mutasson meg magából. Ezúttal viszont hibázott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.