Bruce Willis Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis és Demi Moore lánya nem túlságosan szégyenlős: Tallulah Willis a minap egy igen sokat mutató képpel kedveskedett rajongóinak. 

A sztárcsemete komolyan veszi a mellbimbó szabadságát hirdető mozgalmakat, és egy fotó erejéig tényleg szabadon engedte melleit. Demi Moore és Bruce Willis 22 éves lánya egy félmeztelen képpel mutatta meg, hogy bizony vele is történnek izgalmas dolgok.

Forrás: Instagram/tallulah willis

A képet a népszerű fotós, Tyler Shields készítette, a Willis lány pedig egy kanapén nyújtózkodik ágaskodó mellbimbókkal, amiket persze kitakartak. A kép egyébként a fotós új könyvéhez készült.

A családban nem csak Tallulah a szabad mellbimbók fő élharcosa: testvére, a 25 éves Scout korábban már többször is kiállt a meztelenkedés mellett, sőt, volt, hogy a nyílt utcán sétálgatott félpucéran. Vajon az édesanyjuktól vagy az édesapjuktól örökölték a lányok a mellbimbók imádatát?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.