A 39 éves Amanda Love élete a plasztika: a skóciai Cumbernauld-ban élő nő nem dolgozik, hanem háziasszonykodik, és minden pénzét magára költi. Ruhák helyett azonban a műtétekért rajong. 

Amanda már három mellműtéten van túl, most gyűjt pénzt a 4. plasztikai beavatkozásra: újabb, még hatalmasabb keblekre vágyik, hogy úgy nézzen ki, mint egy élő Barbie baba. Azt mondja, odavan azért, hogy műanyagnak tűnjön, ezért pedig bármit megtenne. Évi 4-5 millió forintot költ a külsejére, amit a képmegosztó oldalán rendszeresen megmutat 130 ezer fanatikus rajongójának. Botoxinjekciókat kap, és az ajkait is amilyen gyakran csak teheti, feltölteti.

Úgy érzem, az a feladatom, hogy tökéletesre plasztikáztassam magam. Tükörsima, feszes bőr, hatalmas ajkak, babaarc. Fiatal lányként a Barbie babáimat imádtam, és Barbie akartam lenni. Emlékszem arra is, amikor a Baywatch-ban Pamela Andersont néztem: ő volt a példaképem- meséli Amanda. 

A nő anno modellként kezdte a pályafutását, végül azonban családot alapított. Négy gyermek édesanyja, tinilányai szerint azonban semmi szükség erre a sok műtétre - ők nem értik anyjuk plasztika iránti szevedélyét. Nagyobbik fia pedig került már kínos helyzetbe: a háta mögött pletykáltak arról, hogy Amanda szerepel pornófilmekben, ő azonban tudja, ez nem igaz. És hogy mit szól neje külsejéhez a férj? Paul mindig is imádta a glammodelleket, így nem akadt ki, amikor Amanda először megműttette magát.