Varnus Xavér megtalálta saját hasonmását

orgona Varnus Xavér Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varnus Xavér rátalált arra a személyre, aki minden tekintetben hasonlít rá. Összefoglalva a művész saját bevallása szerint nagyon azonos a biokémiájuk. A fiatal fiú szintén zenész, és az orgonaművész gyorsan felfedezte tehetségét.

Varnus Xavér a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak mesélte el, hogyan talált rá arra a fiatal fiúra, aki önmagára emlékezteti. Az orgonaművész elmondása szerint zeneileg és gondolkodásmódban is egyeznek Barnkopf Balázzsal, aki mindig is szerette Xavér játékát. Azt is elmondták, hogyan került sor a nagy egymásra találásra! Minden egy videóval kezdődött.

Varnus Xavér édesanyja kórházba került

Néhány hónap telt el csak azóta, hogy Varnus Xavér édesapja meghalt, máris megtörtént az újabb baj. A művész édesanyja lett rosszul otthonában, egy vérrög szabadult el a lábában. Xavér nagyon megijedt a hír hallatán, hiszen különlegesen jó kapcsolatot ápol mamájával. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Eltűnt Rihanna egyik háttértáncosahttp://www.life.hu/sztarok/20161025-rihanna-nagyon-aggodik-eltunt-az-egyik-hattertancosa.htmlBajban van Rihanna: a napokban eltűnt az egyik háttértáncosa, akit most mindenki, beleértve a rendőrséget is nagy erőkkel keres. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi intim titkokat osztott meg kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161025-szabo-zsofi-titkokat-osztott-meg-kapcsolatarol.htmlÁlomszép esküvője volt Szabó Zsófinak és párjának, azóta pedig mint férj és feleség élik a mindennapjaikat. A házasság máris hozott egy kis változást az életükben, Zsófi elárulta azt az intim részletet, ami másként megy, mióta kimondták a boldogító igent. TV + SztárokOrigoKirabolták és megfenyegették Zalatnay Cinithttp://www.life.hu/sztarok/20161025-zalatnay-cinit-egy-benzinkuton-raboltak-ki-majd-meg-is-fenyegettek.htmlZalatnay Cini boldog volt, hogy végre lányával tölthette a hétvégét. Ám a boldogság hamar rémálommá vált... TV + Sztárok--Rubint Réka csodát tetthttp://www.life.hu/sztarok/20161025-rubint-reka-facebook-kozossegevel-egyutt-csodat-tett.htmlRubint Réka közösségi oldalán mesélte el, milyen találkozásban volt része a hétvégén. Egy idős hajléktalan bácsival hozta össze a sors, akivel beszédbe elegyedett. A bácsi felfedte Réka előtt legféltettebb titkát, egyetlen vágyát, a fitneszlady pedig teljesítette.... TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Jól érzem magam a bőrömben"http://www.life.hu/sztarok/20161025-hajdu-peter-jol-erzi-magat-tultette-magat-a-maganeleti-valsagon.htmlA Frizbi műsorvezetője egy forgatási szünetben vallott a Blikknek magánéleti válságáról. TV + SztárokOrigoSokkolóan vékony az Amerikai pite szőkesége, Tara Reidhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-sokkoloan-vekony-az-amerikai-pite-szokesege-tara-reid-szineszno.htmlTara Reid már nem fiatal, ám amióta rémisztően vékony, még öregebbnek tűnik. A 41 éves színésznő a napokban szinte bikiniben mutatta meg magát a vörös szőnyegen – kár volt! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.