Elolvadunk! Blake Lively és férje nagyon cukin ünnepelnek

Forrás: Instagram/blakelively -
sztárok Blake Lively születésnap Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Reynolds a napokban ünnepelte 40. születésnapját, ez alkalomból pedig irtó cukin köszöntötte őt gyönyörű felesége, Blake Lively. 

Amióta válik a Brangelina páros, azóta a legszexibb sztárpár cím birtokosa kétségkívül Blake Lively és Ryan Reynolds. A sztárpár második gyermekeszeptember legvégén jött világra, most pedig Ryan 40. születésnapját ünnepelték.

Forrás: Instagram/blakelively

Blake egy bulit szervezett férjének abban a japán étteremláncban, ahol először találkoztak, és egy cuki poszttal gratulált kedvesének: "A bostoni éttermedben szerettünk egymásba, és a New York-i éttermedbe járunk a mai napig.

Az ünnepelt is mutatott egy fotót a képmegosztó oldalán, ő a kövekezőket írta. "A legjobb születésnapom ez idáig. Örök hála érte a feleségemnek, a legjobb barátomnak, és kis nemzetközi kémemnek, Blake Lively-nek. És egy hatalmas köszönet a kedvenc éttermünknek."

Forrás: Instagram/vancityreynolds

Íme, a legbizarrabb valóságshow-k http://www.life.hu/sztarok/20161024-harry-herceg-es-20-gyerek-bizarr-valosagshowk-ezektol-te-is-kiakadsz-tvev.htmlMivel az emberek ingerküszöbe egyre magasabb, a nagyobb tévétársaságoknak merész ötletekkel kell előrukkolniuk a magasabb nézettségért. Akadt itt társkereső show, családi dráma, sőt olyan túlélőműsor is, amelyben plázacicák küzdöttek egymással. Némelyikük többmilliós nézettséget hozott, hiszen a téma mellett olyan embereket is sikerült találni, akik komolyan vették a feladatot. Nézd meg, hogyan szórakoznak a tengerentúlon. TV + SztárokOrigoPumped Gabót elcsábították, ez az új kedvence http://www.life.hu/sztarok/20161026-pumped-gabo-szinhazba-jart-peller-anna-csabitotta-el-a-sztarnak-nagyon-tetszett.htmlA fiatal fiú nem gondolta, hogy ennyi idő elteltével is élvezni tudja a színházat. Bár eddig ritkán járt, elmondása szerint biztosan változtat a szokásán. TV + SztárokOrigoCsak 8 hónappal idősebb az anya a lányánál a Frequency című sorozatban http://www.life.hu/sztarok/20161026-a-frequency-cimu-sorozatban-8-honappal-idosebb-az-anya-a-lanyanal.htmlNem egy olyan film vagy sorozat van, ahol nem igazán figyelnek a színészek valódi életkorára. Pedig az még a plasztikai műtétek ellenére is jól látható, ha mondjuk anya és lánya szinte egyidősek. Ezt történt a Frequency című sorozatban is, ahol mindössze 8 hónap van a gyermek és szülője között. TV + SztárokOrigoMég nem csajozik Luppinger Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20161026-luppinger-attila-meg-korainak-erzi-a-csajozast.htmlAz Rtl Klub Kismenők című műsorának sztárja, a gitárvirtuóz Luppinger Attila egyelőre fiatalnak érzi magát a csajozáshoz. Tanul és gyakorol, ez a két fő dolog, amire koncentrál a tini. TV + SztárokOrigoBulvárRap: Istenes Bence hatalmasat trollkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20161026-burvarrap-hegyi-rolival-istenes-bence-trollkodott.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoPeller Mariann irigykedett nővére sikereirehttp://www.life.hu/sztarok/20161026-peller-mariann-irigy-volt-testvere-sikereire.htmlPeller Mariann és testvére, Anna hazánk egyik legismerebb testvérpárja. Ki gondolná, hogy a ma már népszerű és elismert műsorvezető, egykor féltékeny volt nővére színésznői karrierjére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.