Brad Pitt többször megalázta gyermekeit

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno -
Brad Pitt megalázás gyerekek Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az illetékes szerv kiterjesztette a Brad Pitt ellen folyó vizsgálatot, ebből is látszik, hogy mennyire komolyan veszik a sztárpár ügyét. Az egész egy repülőúttal kezdődött, amely során Brad Pitt állítólag bántalmazta az egyik gyermekét. Most pedig azzal vádolják, hogy többször is megalázta a csöppségeket.

Mindenkit váratlanul ért, amikor kiderült, hogy Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Hosszú évekig alkottak egy párt, több közös és örökbefogadott gyermekük is van. Valami mégis arra késztette a színésznőt, hogy véget vessen a kapcsolatának. Nemsokára az is kiderült, - ha igazak a vádak - hogy miért akar elválni Brad Pitt-től. A színész állítólag megverte az egyik gyerekét.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

Brad Pitt azóta mindent megtett azért, hogy tisztázza magát, hajlandó volt önként vizeletmintát is adni. A folyamat közben sokáig nem találkozhatott a gyermekeivel, ám nemrég hosszú idő után újra láthatta őket. Kiderült azonban, hogy kiterjesztették a vizsgálatokat ellene, mert egy újabb vád merült fel: azt állítják, Brad Pitt többször is megalázta a gyermekeit. Még néhány hétig folytatják a nyomozást, egy bennfentes szerint sokakat ki fognak kérdezni az ügyben, hogy kiderítsék, van-e alapja a feltevésnek. A volt alkalmazottak is sorra kerülnek majd, közülük az egyik korábban már kiállt a színész mellett - írja az In Touch.

Íme, a legbizarrabb valóságshow-k http://www.life.hu/sztarok/20161024-harry-herceg-es-20-gyerek-bizarr-valosagshowk-ezektol-te-is-kiakadsz-tvev.htmlMivel az emberek ingerküszöbe egyre magasabb, a nagyobb tévétársaságoknak merész ötletekkel kell előrukkolniuk a magasabb nézettségért. Akadt itt társkereső show, családi dráma, sőt olyan túlélőműsor is, amelyben plázacicák küzdöttek egymással. Némelyikük többmilliós nézettséget hozott, hiszen a téma mellett olyan embereket is sikerült találni, akik komolyan vették a feladatot. Nézd meg, hogyan szórakoznak a tengerentúlon. TV + SztárokOrigoBulvárRap: Istenes Bence hatalmasat trollkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20161026-burvarrap-hegyi-rolival-istenes-bence-trollkodott.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoMég nem csajozik Luppinger Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20161026-luppinger-attila-meg-korainak-erzi-a-csajozast.htmlAz Rtl Klub Kismenők című műsorának sztárja, a gitárvirtuóz Luppinger Attila egyelőre fiatalnak érzi magát a csajozáshoz. Tanul és gyakorol, ez a két fő dolog, amire koncentrál a tini. TV + SztárokOrigoBíróság elé állnak a fotósok, akik lekapták a félmezteleten Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/sztarok/20161026-birosag-ele-kerulnek-a-fotosok-akik-lefotoztak-a-felmezteleten-katalin-hercegnot.htmlA hercegnő Dél-Franciaországban nyaralt, és egy magánház teraszán napozott félmeztelenül, amikor a szemfüles lesifotósok megörökítették ezt az intim pillanatot. A brit királyi caládban hatalmas balhé volt a fotók miatt, de most 4 év után végre megvannak a felelősök, és bíróság elé is állítják őket.TV + Sztárok--Gyilkos pletyka tette tönkre a Bara Margit színésznő karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161026-gyilkos-pletyka-tette-tonkre-a-bara-margit-szineszno-karrierjet-orgiak-resztvevoje-volt.htmlOktóber 25-én kedden érkezett a hír, hogy Bara Margit, Kossuth-díjas színésznő hosszú betegség után elhunyt. Élete tele volt megaláztatással, mellőzöttséggel. Pályáját egy durva pletyka törte ketté.TV + SztárokAFPSokkoló fotók készültek halála előtt pár hónappal Pete Burnsrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161025-sokkolo-fotok-keszultek-halala-elott-par-honappal-pete-burnsrol-igy-festett-az-egykori-ikon.htmlA hét elején hunyt el Pete Burns, a 80-as évek ikonja. Májusban készültek róla talán az utolsó képek, amiken sokkolóan festett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.