Nyerő páros színház kedvenc Pumped Gabo Peller Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal fiú nem gondolta, hogy ennyi idő elteltével is élvezni tudja a színházat. Bár eddig ritkán járt, elmondása szerint biztosan változtat a szokásán. 

Gabó szerelmével, Sebestyén Ágnessel nézte meg az Átrium Film-Színházban futó Nők az idegösszeomlás szélén című darabot. Az RTL Klub sztárját a Nyerő Páros című műsor nyertese, Peller Anna hívta meg az előadásra. Gabó a műsor után is jóban maradt a színésznővel, így nem volt kérdés, hogy igent mond a dologra - írja a Bors.

Forrás: RTL Klub

"Utoljára szerintem tízéves lehettem, amikor egy gyerekdarabot láttam. Ez az előadás sokkal szórakoztatóbb volt, mint egy mozifilm. Gyorsan el is szaladt az idő, annyira élveztük a háromórás darabot, hogy szinte csak egy órának tűnt. Csodálom, amit Anna előadott, hihetetlen, hogy ennyi szöveget és dalt meg tudott tanulni. Megfordult a fejemben, hogy ezután biztosan látogatom majd az Átriumot, sőt talán egy másik színházba is benézek" - mesélte a táncoslábú fiú.

Pumped Gabó és párja, Ági: "Nem vagyunk egy hétköznapi pár"

Pumped Gabót a tavalyi Balaton Soundon fedezte fel az ország. Nem mindennapi mozgásával mindenkinek feltűnt a tökéletes testű fiú. Azóta pedig igazi celebbé vált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.