Aigner Szilárd lánya apja elvesztéséről vallott

Forrás: RTL Klub -
Aigner Lucia gyász temető Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aigner Szilárd lánya, Luca a Konyhafőnök című műsorban tűnt fel, akkor még mosolygósan, ugyanis az adást még a júniusi tragédia előtt vették fel. Azóta viszont próbálják feldolgozni a gyászt, a hiányt, amit Aigner Szilárd elvesztése okozott. Lánya, Lucia szerint ő volt a legstabilabb ember, akit valaha ismert.

Aigner Szilárd kisebbik lányát nem is olyan rég megismerhették a nézők a Konyhafőnök című műsorban: mosolygós, szerény lány, aki azonban határozottan tudja, hogy mit akar. Az adást még a családot júniusban ért tragédia előtt vették fel, azóta viszont próbálnak megbirkózni a gyásszal. A meteorológus kisebbik lánya elmondta, mi segít nekik a hatalmas fájdalom feldolgozásában.

Forrás: RTL Klub

"Nagyon hiányzik nekünk apu, persze mindannyiunknak máshogyan.

Ő volt a legstabilabb ember, akit csak ismertem, mint egy szikla, olyan volt nekem"

- mondta Lucia, aki szerint az egyik legfontosabb dolog, ami megkönnyíti a mindennapjaikat, az a szeretet. Sokat szerveznek közös programokat, hogy kilépjenek a fájdalomból. Sokat segít az is, hogy arra koncentrálnak, továbbvigyék Aigner Szilárd örökségét, azt a céget, amit még feleségével együtt hozott létre a meteorológus. Ezen kívül fontos az a szellemi örökség is, amit Aigner Szilárd tanított nekik. "Mindig azt mondta, illendőbb az emberekért úgy jót tenni, hogy arról nem tud senki. Mi is ezt próbáljuk követni. Apu például soha nem ment kórházba beteget látogatni, és temetőbe sem járt. Akinek halottja volt, azt csendben, diszkréten biztosította együttérzéséről. (...)

Aputól azt tanultuk, hogy a gyászt nem kell közszemlére tenni,

nem a sír mellett kell okvetlenül emlékezni. Az ő kérésére nem megyünk ki a temetőbe hozzá halottak napján. Tudunk és fogunk is rá másképpen, a magunk módján emlékezni" - árulta el a Story Magazinnak Lucia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.