Leonardo DiCaprio és szerelme közös otthonba költöznek

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Rmbi -
Malibu Nina Agdal szerelem Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio fülig szerelmes kedvesébe, akivel, ha minden igaz, hamarosan közös otthonba is költöznek.

Hollywood leghíresebb agglegénye is révbe ér, ahogyan végül George Clooney?Számtalan gyönyörű modellbarátnője volt már a híres színésznek, mégsem tudott lehorgonyozni egy mellett sem. Leghosszabb és legkomolyabb kapcsolata a ma már családanya és feleség Gisele Bündchennel volt, akit bár nagyon szeretett, mégsem vezetett oltár elé. A rossznyelvek szerint a barátnők elsőszámű ellensége a mama, azaz Leo édesanyja, aki nagyítóval vizsgálja szeretett fia választottjait és ha nem tetszik neki, azt elég erőteljesen fia tudtára is adja. Vajon Ninát sikerült elfogadnia?

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dobn Rmbi

Nagyon úgy tűnik, hogy Leonardo Dicapriót jó mélyen eltalálta Ámor nyila, ugyanis barátnőjével, a szupermodell Nina Adgalla Malibu utcáin látták őket házakat nézegetni.

A hírek szerint egy neves ingatlanügynök segítségével térképezték fel California csodálatos részét. Állítólag a párocska választása egy közel 10 millió dolláros gyönyörű házra esett. Fontos szempont volt a vásárlásnál a festői látvány és a gyönyörű partszakasz is.

Leonardo DiCaprio házat keres Malibun szerelmével Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Rmbi Dobn

Peller Mariann irigykedett nővére sikereirehttp://www.life.hu/sztarok/20161026-peller-mariann-irigy-volt-testvere-sikereire.htmlPeller Mariann és testvére, Anna hazánk egyik legismerebb testvérpárja. Ki gondolná, hogy a ma már népszerű és elismert műsorvezető, egykor féltékeny volt nővére színésznői karrierjére. TV + Sztárok--Még nem csajozik Luppinger Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20161026-luppinger-attila-meg-korainak-erzi-a-csajozast.htmlAz Rtl Klub Kismenők című műsorának sztárja, a gitárvirtuóz Luppinger Attila egyelőre fiatalnak érzi magát a csajozáshoz. Tanul és gyakorol, ez a két fő dolog, amire koncentrál a tini. TV + SztárokOrigoRubint Réka csodát tetthttp://www.life.hu/sztarok/20161025-rubint-reka-facebook-kozossegevel-egyutt-csodat-tett.htmlRubint Réka közösségi oldalán mesélte el, milyen találkozásban volt része a hétvégén. Egy idős hajléktalan bácsival hozta össze a sors, akivel beszédbe elegyedett. A bácsi felfedte Réka előtt legféltettebb titkát, egyetlen vágyát, a fitneszlady pedig teljesítette.... TV + Sztárok--VV Gina egy óvatlan pillanatban melleket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20161024-vv-gina-megvillantotta-melleit.htmlVV Gina VV Lóri távozása után, utolsóként költözött a villába. Nem volt könnyű dolga a fiatal lánynak, a beilleszkedése sem ment zökkenőmentesen. A barna villalány elég szende villaéletet él, kínosan ügyel arra, hogy semmit se mutasson meg magából. Ezúttal viszont hibázott. TV + SztárokOrigoHoppá! Hajdú Péter az Rtl Klubon folytatja? - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20161024-hajdu-peter-az-atv-utan-ujra-csatornat-valt.htmlA Life.hu riportere az RTL Klub székházában futott össze Hajdú Péterrel, akit a többi között arról faggatott, az Atv után most az RTL Klubon akarja-e folytatni pályafutását, illetve a showman Havas Henrikhez fűződő viszonyáról is mesélt. TV + SztárokOrigoBreaking! Benedek Tibor lemondott http://www.life.hu/sztarok/20161020-benedek-tibor-lemondott-szovetsegi-kapitanyi-posztjarol.htmlNéhány perccel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Bendek Tibor szövetségi kapitány többé nem kívánja betölteni 2013 óta ellátott posztját. Azt egyelőre nem tudni, ki veszi át helyét a vizilabda szövetségnél. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.