Mariah Carey az élete párját találta meg, aki nemcsak igazi férfi, de még a bankszámlája is duzzad. Ugyan az énekesnő sem szűkölködik, de párjához képest szinte semmije nincs. Az álomnak azonban most vége, állítólag vőlegénye kidobta a sztárt.

Hatalmas esküvőre készült Mariah Carey, akit nagyjából egy év együttlét után jegyzett el a milliárdos vőlegénye. James Packer egy igazi főnyeremény, hiszen hatalmas összegek duzzadnak a bankszámláján, bár az énekesnőnek is van mit a tejbe aprítani. Állítólag házassági szerződést is terveztek az esküvő előtt, amire már soha nem fog sor kerülni, pedig Mariah Carey már készen állt, mindent eltervezett.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Valószínűleg a milliárdos vőlegény halogatta a holtomiglan-holtodiglant, az is kiderült, hogy miért. Az egészet lefújta James Packer, és a hírek szerint kidobta az énekesnőt. A férfi több okból kifolyólag döntött a szakítás mellett. Egyrészt nem tetszett neki Mariah Carey új TV show-jának a gondolata, attól félt, az énekesnő kiteregeti a magánéletüket. Ezen kívül az is szúrta a milliárdos szemét, hogy Mariah Carey csak úgy szórta a pénzt. A családhoz közel álló barátok elismerték a szakítás tényét, és azt is elárulták, hogy az énekesnő szeretné megtartani a milliókat érő gyűrűt, ám a vőlegénye nem díjazza ezt az ötletet - írja a Woman's Day.