Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás egymás oldalán találták meg a boldogságot. Még Hajas Lacit is, aki mindkettőjüket jól ismeri. Zsidró Tamás nemcsak a kollégája, hanem a barátja is, Dobó Katával pedig ő is élt egy darabig párkapcsolatban.

Egy ideig csak rebesgették, hogy egy párt alkot Dobó Kata és Zsidró Tamás, de nem sokkal később kiderült, a hír igaz. A mesterfodrász nyilatkozott arról, hogy ő és a szépséges színésznő egymásra találtak, és nem is lehetnének boldogabbak. A kapcsolatuk előtti időszak mindkettőjüknek nehéz volt, hiszen Zsidró Tamás 16 év házasság után vált el a feleségétől, és Dobó Katának is lezárult a kapcsolata.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Kapcsolatuk barátságból érlelődött szerelemmé, hiszen elég régóta ismerték már egymást, még Hajas Lacit is meglepte, hogy összejöttek. Egykor ugyanis ő is egy párt alkotott Dobó Katával, de természetesen nagyon örült, hogy barátja megtalálta a boldogságot. "Bevallom őszintén, nagyon meglepődtem, amikor elárulta, hogy együtt vannak. Mindkettőjüket ezer éve ismerem, barátaimnak nevezhetem őket, de eszembe sem jutott, hogy egymásra találnak" – mondta a Bestnek Hajas Laci, akivel Zsidró Tamás közölte a hírt. "Talán furcsán fogadtam elsőre, de ez nem annak köszönhető, hogy Kata a párom volt. Nagyon sok idő eltelt azóta, így szó sincs féltékenységről vagy irigységről, egyszerűen csak furcsálltam. Aztán láttam, hogy Tamás mennyire boldog, hogy újra mosolyog, és ez a legfontosabb" – véli a mesterfodrász. Hozzátette, szerinte összeillenek, mert nagyon hasonló a személyiségük.