VV Vivi hisztirohamot kapott

Forrás: rtl.hu -
VV Vivi hiszti Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivi többször bizonyította már, hogy vele nagyon nehéz lehet együtt élni. Ezúttal viszont igent messzire ment...

A villalalkók döbbenten nézték a luxusbörtön meztelen unikornisát, amikor magából kikelve csapkodott, őrjöngött és hisztizett a legutóbbi adásban.

Forrás: rtl.hu

VV Vivinél az verte ki ennyire a biztosítékot, amikor megtudta, hogy a nézők még egy napot, sőt egy éjszakát is megszavaztak a bilincses feladatnál, azaz plusz egy napot kell még összeláncolva töltenie Somával. Vivi döbbenetes dolgokat művelt és ami a legrosszabb, hogy hiába a villalakók unszolása és Soma könyörgése, a lány megszegte a szabályokat, ami miatt nagy valószínűséeggel őt és Somát is meg fogják büntetni.

A szerelmes fiú nagyon összetört emiatt, hiszen Evelin a hétvégén párbajozik, nem tudni győztesen tér-e vissza és a fiúnak így csak nagyon kevés ideje maradt. Ha büntetést kapnak, akkor még kevesebb...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.