Sukárság, rajság, fainság: Fluorék ezzel az elnöki autóval szelik a dombokat

Diaz wellhello elnöki ügy Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fluor Tomi korábban már többször is kiposztolta nyilvános Instagram-oldalára, hogy milyen (vélhetően automata váltós) kocsival szelik a dombokat.

"Csak pózolok, hogy legyen lájk, hogy lásd, mit csinálnak a legendák" - akár ezt is kiírhatta volna Fluor Tomi azokhoz a képekhez, amin az Elnöki autó mellett pózolnak:

Pedofília és botrányok: tőlük félnek Hollywoodban http://www.life.hu/sztarok/20161027-hollywood-pedofil-sztarok-listaja-woody-allen-es-morgan-freeman-buncselekmeny.htmlSzexuális zaklatás, pedofília, később pedig házasság - van olyan híresség, aki végig járta ezt a három lépést. Bár a rajongók közül sokan példaképként tekintenek rájuk, az évek alatt több sztárban is csalódniuk kellett. Volt olyan színész, akiről sok évvel később derült ki a szörnyű igazság, mely nemcsak a magánéletét, de a karrierjét is tönkretette. Íme, Hollywood legismertebb erőszaktevői. TV + SztárokOrigoŐk a világ leggazdagabb sztárjai – repkednek a milliárdok http://www.life.hu/sztarok/20161026-a-vilag-leggazdagabb-sztarjai-leonardo-dicaprio-es-tom-hanks-milliardos-fizetesek.htmlFelfoghatatlan gazdagság és luxus – a hollywoodi hírességek életét talán így lehet a legjobban jellemezni. Ezek a világsztárok rengeteget dolgoznak, ám munkájuk sokszorosan megtérül: több milliárd dollárt tudhatnak a számlájukon évente. Íme, az évente legjobban kereső celebek listája. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián elhalasztotta az esküvőt http://www.life.hu/sztarok/20161028-berki-krisztian-nem-akar-meg-oltar-ele-allni-elhalasztotta-az-eskuvot.htmlAz Édes Élet sztárja kissé megijedt attól, hogy párja ilyen gyorsan halad az esküvői dolgokkal, így egy igen fura kijelentést tett. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi szerint sok a kretén a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20161028-schobert-norbi-a-sztar-nem-erti-hogy-az-emberek-miert-nem-ertekelik-a-jot.htmlA fitneszguru nem törődik a negatív kommentekkel, hiszen elmondása szerint ezek az emberek csak a saját szegénységi bizonyítványukról tesznek tanúságot. TV + Sztárok--Szalay Kriszta hajléktalan lett http://www.life.hu/sztarok/20161028-szalay-kriszta-a-szineszno-egy-darab-kedveert-hajlektalan-lett.htmlAz 53 éves színésznő tervei között egy különleges darab szerepel. A műben egy 62 éves nő, Jutka életét mutatnák be, aki negyedszázada az utcán él. TV + Sztárok--L.L. Junior már bemutatta kisfiát új barátnőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20161028-ll-junior-a-valas-utan-dalban-mondja-el-banatat.htmlL.L. Junior 10 hónappal ezelőtt hagyta el két gyermekének édesanyját. Hosszabb vívódás és veszekedések után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Junior azóta már megtalálta a szerelmet, azt viszont nem szeretné, ha gyerekeit Csilla majdani új barátja nevelje... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.