Corinna Schumacher Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán érkezik friss hír a hétszeres világbajnokról, és ez nem véletlen. Neje, Corinna Schumacher és a család többi tagja ugyanis gondosan ügyel arra, ne szivároghasson ki semmilyen, főleg nem hamis információ Michaelről. Most azonban szeretnék egy kicsit enyhíteni a nyomást, és adni valamit a rajongóknak.

Mint ismeretes, november 13-án lesz 22 éve, hogy Michael Schumacher a Benetton pilótájaként megszerezte az első világbajnoki címét. Ennek apropóján a család nem csupán egy vele kapcsolatos filmnapot szervez a németországi Kölnben, de megújítják a versenyző hivatalos Facebook-oldalát is.

A család üzenetéből, melyet Michael közösségi oldalán tettek közzé, az derül ki, hogy szeretnének biztosítani a rajongóknak egy helyet, ahol megoszthatják az élményeiket, emlékeiket és gondolataikat kedvencükkel kapcsolatban, valamint, ahol ünnepelhetik a régi sikereket. Előrebocsátották azt is, hogy a bulvármédia helytelen információi és túlkapásai helyett ez lesz az a csatorna, ahol hiteles információkat kaphatnak.

Újabb nagy erejű földrengés rázta meg Közép-Olaszországothttp://www.life.hu/news/20161030-romaban-is-ereztek-az-ujabb-nagy-ereju-foldrengest-ami-megrazta-kozep-olaszorszagot.htmlVasárnap újabb nagy erejű földrengés rázta meg Közép-Olaszországot. Az olasz polgári védelem első adatai szerint 7,1-es erősségű volt, ezt később 6,6-osra módosították. News--Tom Hanks egy Kispolskival pózolt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161029-tom-hanks-a-ketszeres-oscar-dijas-szinezs-egy-kispolskival-pozolt-budapesten.htmlTom Hanks szombat délután egy olyan fotót osztott meg a Twitteren, amin éppen egy magyar rendszámú, piros Polski Fiatba készül beszállni. News--Hosszú Katinka megint tarolt: A szingapúri aranykészletet is kifosztjahttp://www.life.hu/news/20161029-hosszu-katinka-uszono-szingarupban-megint-tarolt-az-aranykeszletet-is-kifosztotta.htmlÖt arany- és egy ezüstérmet nyert Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának utolsó, szingapúri állomásán, a verseny nyitónapján. NewsOrigoHosszú Katinka megint tarolt: A szingapúri aranykészletet is kifosztjahttp://www.life.hu/news/20161029-hosszu-katinka-uszono-szingarupban-megint-tarolt-az-aranykeszletet-is-kifosztotta.htmlÖt arany- és egy ezüstérmet nyert Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának utolsó, szingapúri állomásán, a verseny nyitónapján. NewsOrigoApja arcképével fotózkodott Bud Spencer fia Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161029-giuseppe-pedersoli-bud-spencer-fia-apja-arckepevel-fotozkodott-budapesten.htmlBud Spencer fia, Giuseppe Pedersoli a magyar fővárosban járva meglátogatta édesapja, Filatorigátnál lévő graffitijét. NewsOrigoFeljelentették a Budapesten grasszáló pornófurgonthttp://www.life.hu/news/20161029-feljelentettek-a-budapesten-grasszalo-es-erotikus-filmet-forgato-pornofurgont.htmlSzemélyes adattal visszaélés vétsége miatt pénteken feljelentést tett a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság egy közterületen parkoló kisteherautóban pornófilmet készítő ismeretlen ellen, mert az autó ablakán keresztül a járókelők megjelentek a felvétel hátterében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.