Új szerelmespár a villában: Tippelj, kik találtak egymásra!

VV Vivi valóvilág VV Ati ValóVilág 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem nehéz kitalálni, kikből lehet esetleg a villa új álompárja. Elvégre mindenki tartozik már valakihez...

Krisz Micivel kamatyol, Soma Evelinnel van, Tivy hébe-hóba még Zseraldint síratja, Zsolti nyíltan meleg, Dávid pedig eddig még egy percet sem csajozott, de legalább párszor kiakasztja Ginát. Akkor vajon kik smároltak össze? Nyilván Evelin és Ati.

VV: Evelin Viviennel, Ati Dáviddal cserélt nyálathttp://www.life.hu/sztarok/20161030-valovilag-8-vv-evelin-vv-viviennel-vv-ati-vv-daviddal-cserelt-nyalat.htmlSzájból szájba adogatni egy ping-pong labdát igen nehéz nyálcsere nélkül, ezt Dávid, Ati, Evelin és Vivien is megtapasztalta...TV + Sztárok--Ilyen durva szexet valóságshow-ban még nem nyomtak (18+)http://www.life.hu/intim/20161030-valovilag-8-durva-szex-krisztian-es-mici-most-a-sufniban-lettek-egymasei.htmlKrisztián és Mici most a Sufniban lettek egymáséi, és úgy tűnik, a macsó betartotta a szavát, és alaposan "megbüntette" a szőkeséget. Jelentsen ez bármit is...Intim--Állítják: Liptai Claudiát hermetikusan elzárták a többi kismamátólhttp://www.life.hu/csalad/20161030-liptai-claudia-musorvezetot-hermetikusan-elzartak-a-tobbi-kismamatol.htmlLapinformációk szerint különleges őrizetet kapott Liptai Claudia a kórházban, ahol világra hozta második gyermekét. CsaládOrigoÚjabb nagy erejű földrengés rázta meg Közép-Olaszországothttp://www.life.hu/news/20161030-romaban-is-ereztek-az-ujabb-nagy-ereju-foldrengest-ami-megrazta-kozep-olaszorszagot.htmlVasárnap újabb nagy erejű földrengés rázta meg Közép-Olaszországot. Az olasz polgári védelem első adatai szerint 7,1-es erősségű volt, ezt később 6,6-osra módosították. News--Kelemen Laci: "A nézők hülyegyereknek gondolnak"http://www.life.hu/sztarok/20161030-kelemen-laci-a-star-academy-kiesoje-a-nezok-hulyegyereknek-gondolnak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kelemen Lacinak távoznia kellett a beköltözős tehetségkutatóból, a Star Academy-ből. TV + Sztárok--Balog Brigi: "Nem mindig reális a zsűri"http://www.life.hu/sztarok/20161030-balog-brigi-a-star-academy-kiesoje-szerint-nem-mindig-realis-a-zsuri.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Balog Briginek ki kellett költöznie a beköltözős tehetségkutatóból, a Star Academyből, hiszen a szavazók kilakoltatták. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.