Végre! Kim Kardashian visszatért!

Forrás: Facebook/Kim Kardashian West -
kim kardashian sztárok közösségi oldal internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beismerjük, igencsak hiányoztak nekünk az utóbbi hetekben Kim Kardashian kacér képei, amikből idén kifejezetten sokat és pikánsat is láthattunk. Kirablása óta azonban önkéntes száműzetésbe vonult a celebnő, egészen mostanáig. 

Kim Kardashian október 3-án, Párizsbanlett fegyveres rablás áldozata. A celebnőt nagyon kikészítették a vele történtek, és ő, aki naponta megosztotta a világgal kerek popsijának életét, egy hónapja nem posztolt fotót magáról az internetre - egészen mostanáig.

Forrás: Facebook/Kim Kardashian West

Kim a Facebook oldalára tett fel egy képet, amin épp a telefonjával játszadozik. A fotó után azonnal ömleni kezdtek a kommentek, a legtöbben örvendeztek a kétgyerekes anyuka visszatérésén.

Nemrég Kim édesanyja, Kris Jenner mesélt arról, hogy lánya napról napra jobban van a támadás óta, és mostanában minden idejét gyermekeivel tölti - ők segítenek neki a felépülésben. A dolog lassan megy, de a közeli ismerősei szerint Kim most már lényegesen jobban van. A celebnőt egyébként állítólag meg is kötöztékaz egy hónappal ezelőtti támdás során, amiért Kim magát okolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.