Beismerjük, igencsak hiányoztak nekünk az utóbbi hetekben Kim Kardashian kacér képei, amikből idén kifejezetten sokat és pikánsat is láthattunk. Kirablása óta azonban önkéntes száműzetésbe vonult a celebnő, egészen mostanáig. 

Kim Kardashian október 3-án, Párizsbanlett fegyveres rablás áldozata. A celebnőt nagyon kikészítették a vele történtek, és ő, aki naponta megosztotta a világgal kerek popsijának életét, egy hónapja nem posztolt fotót magáról az internetre - egészen mostanáig.

Forrás: Facebook/Kim Kardashian West

Kim a Facebook oldalára tett fel egy képet, amin épp a telefonjával játszadozik. A fotó után azonnal ömleni kezdtek a kommentek, a legtöbben örvendeztek a kétgyerekes anyuka visszatérésén. 

Nemrég Kim édesanyja, Kris Jenner mesélt arról, hogy lánya napról napra jobban van a támadás óta, és mostanában minden idejét gyermekeivel tölti - ők segítenek neki a felépülésben. A dolog lassan megy, de a közeli ismerősei szerint Kim most már lényegesen jobban van. A celebnőt egyébként állítólag meg is kötöztékaz egy hónappal ezelőtti támdás során, amiért Kim magát okolta.