Hiennek nagyon magasak az igényei, ha férfiakról van szó

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
interjú párkapcsolat videó énekesnő Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a vietnami származású magyar énekesnő nagyon szeretné megtalálni az igazit, a jelek szerint a szerelem még várat magára. 

Hien jelenleg Amerikában él, ahol a világ egyik legjobb zenei akadémiáján, a Berklee-n tanul, méghozzá ösztöndíjjal. A fiatal sztár már régóta szingli, és úgy érzi, lehet, hogy nehezen talál majd párt, ugyanis egyre magasabb a mérce nála. Amerikában randizgatott, de senki sem vette le a lábáról. Elárulta, sok kritériumnak kell megfelelniük a fiúknak, például az intelligencia és a tehetség nagyon fontos számára.

Gyerekkori fotóját mutatta meg a fiatal énekesnő

Hien még tiniként, 16 évesen tűnt fel a Megasztár színpadán. Azóta folyamatosan a köztudatban van, hol fantasztikus dalaival, hol pedig magánéleti változásaival. Ezúttal viszont a gyerekkorába engedett bepillantást
ValóVilág8 - Megdöbbentő eredménnyel zárult a párbajhttp://www.life.hu/sztarok/20161031-valovilag8-parbajan-attila-nyert-evelinnel-szemben.htmlNos, vasárnap este kiderült: VV Evelin nem választott jól, amikor Attilát hívta párbajra. Annak ellenére sem, hogy a műsor nézői is arra szavaztak, hogy a fiút hívja ki. A trágár beszédéről és a Somával való szexelgetéséről elhíresült játékosnak ma már csak emlék a villa. TV + Sztárok--Elképesztő titkok derültek ki Katalin hercegné kollégista éveirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-hihetetlen-sztorik-jelentek-meg-katalin-hercegne-fiatalkori-eveirol.htmlKomoly pletykák keltek útra Katalin hercegné régi életéről, melyről egy hamarosan megjelenő könyv is mesélni fog. TV + Sztárok--VV Mici szerelmes Krisztiánbahttp://www.life.hu/sztarok/20161102-vv-mici-es-krisztian-kitarulkoztak-egymas-elott.htmlVV Mici és Krisztián kapcsolata már egy ideje igen komoly mederben zajlik, ám a pár csak most döbbent rá arra, hogy ennek óriási csalódás is lehet a vége... TV + SztárokOrigo"Pirner Alma szerelmes volt egy szép nőbe"http://www.life.hu/sztarok/20161101-a-life-bulvarrapjeben-kiralyviktor-schobert-norbi-pirner-alma-liptai-claudia.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigoValóVilág8 – Már világos nappal is döngeti Micit Krisztián (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161031-valovilag8ban-mici-es-krisztian-fenyes-nappal-is-szexelnek.htmlAmióta egymásra talált Mici és Krisztián, a kamera sem zavarja őket abban, hogy egymás lába között ügyködjenek. TV + SztárokOrigoPolyák Lilla: "Nagyon beteg voltam"http://www.life.hu/sztarok/20161031-polyak-lilla-a-sztarban-sztar-kiesoje-nem-remelte-hogy-eddig-eljut.htmlPolyák Lillának is távoznia kellett a Sztárban sztár című műsorból. Közvetlenül a kiesése után a Life.hu kamerájának mesélt. Elárulta, gondolta volna-e, hogy ilyen sokáig eljut, és mik azok az egészségügyi problémák, amelyek hátráltatták az élő show-ban és hogy mi a véleménye a zsűri pontozásáról.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.