Kizárják a verekedő versenyzőt az X-Faktorból

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Petics Kristóf verekedés kizárás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petics Kristófnak véget ért a verseny, el kell hagynia a a tehetségkutatót. A fiú verekedésbe keveredett, a rendőrség testi sértés miatt folytat eljárást ellene.

Petics Kristóf október 11-én éjjel keveredett összetűzésbe egy külföldi fiatalemberrel, aki komoly sérüléseket szenvedett. Az énekes állítólag részeg volt, és nőket inzultált. A balhé miatt a fiúnak véget ért az X-Faktor, elbúcsúzhat élete nagy lehetőségétől:

„Beszéltem a mentorommal, Puskás Petivel négyszemközt, és elmondta, hogy ő is megcsinálta a maga hülyeségeit, de van egy határ, amit nem szabad átlépni. Ennek ellenére sajnálja. Én válaszként el­énekeltem neki az ő Sorry című számát, mert baromira megtisztelve éreztem magam, hogy a mentoráltja lehettem, ha csak néhány hétig is. Sajnos már nem tudom visszacsinálni a dolgokat, pedig szeretném. Peti azért biztatott, és azt mondta: reméli, hogy találkozunk még” – mondta Kristóf a Borsnak.

Petics Kristóf Forrás: RTL Klub

Tóth Gabi üzenetben búcsúzott a fiútól, amiben ő is azt írta, hogy ajánlotta Kristófnak, hogy a határt ne lépje át többször, de azt se engedje, hogy ez az eset az álmai megvalósításában korlátozza. Kristóf nagyon megtisztelőnek érezné, ha egy produkcióra még visszahívnák, de szerinte már nem teheti be a lábát a stúdióba.

Magyarországon még nem történt egy tehetségkutatóban sem, hogy valakit kizártak volna.

Halott nőt találtak a Margitszigetenhttp://www.life.hu/news/20161101-halott-not-talaltak-a-margitszigeten-futok-bukkantak-ra.htmlA Hírpress információi szerint egy pad mellett feküdt a test. NewsTeljesen kifordult magából A Konyhafőnök versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161101-az-rtl-klub-a-konyhafonok-versenyzoje-tomi-kiakadt.htmlA Konyhafőnök keddi adásában már a döntőbe jutás volt a tét. A csapatoknak a Gundel étteremben kellett megmutatniuk, mit tudnak. Tomi volt a kék csapat séfje és amikor azt érezte, kicsúszik a keze közül az irányítás, kiabálni kezdett. TV + Sztárok--"Pirner Alma szerelmes volt egy szép nőbe"http://www.life.hu/sztarok/20161101-a-life-bulvarrapjeben-kiralyviktor-schobert-norbi-pirner-alma-liptai-claudia.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigoBeismerő vallomást tett a ceglédi nő, aki halálra verte kisfiáthttp://www.life.hu/news/20161101-beismero-vallomast-tett-a-cegledi-no-aki-halalra-verte-kisfiat-vasarnap-ejjel.htmlŐrizetbe vettek egy 31 éves ceglédi nőt, akit egyéves kisfia megölésével gyanúsítanak - közölte kedd reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Később megszólalt a kisfiú édesapja is. A nő beismerő vallomást tett. NewsBejelentették, ki kapja az idei MTV EMA Globális Ikonja Díjathttp://www.life.hu/kult/20161101-bejelentettek-ki-kapja-az-idei-mtv-ema-globalis-ikonja-dijat-green-day.htmlKategóriajelöltként is indulnak, de az már biztos, hogy üres kézzel nem megy haza a banda Rotterdamból.KultOrigoMegöltek egy magyar szexmunkáslányt Németországban (18+)http://www.life.hu/intim/20161101-megoltek-egy-magyar-szexmunkaslanyt-nemetorszagban.htmlChemnitz egyik negyedében találtak egy lakásban egy holttestet. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.