Bumm! (vetélkedő) Liptai Claudia műsor Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újra képernyőre kerül a TV2 egyik népszerű vetélkedője, a Bumm! Eddig Claudia vezette a műsort, most viszont egy kollégája fogja helyettesíteni. 

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megszületett Liptai Claudia kisfia, Marcell Ádám. A műsorvezető a közösségi oldalán tette közzé az első babafotót, mely azonnal heves vitát váltott ki a rajongók között. A kismama egy jó ideig biztosan nem tér vissza a képernyőre, így egy kedves jóbarátja, Till Attila fogja helyette vezetni a Bumm! című műsort – írja az Origo.

Forrás: TV2

"Mindig is szerettem a kvízjátékokat, nem idegen tőlem ez a műfaj, hiszen számos olyan műsorban dolgoztam korábban, amely tartalmazott kvízelemeket. A Bumm! egy nagyon jó formátum, egyszerű a szabályrendszere, mégis izgalmas. Szeretem a páros műsorvezetést, de mivel két játékos is áll mellettem a bombánál, nem leszek egyedül. Pörgős, izgalmas játékra számítok" – nyilatkozta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.