Hosszú Katinka különleges és félelmetes maszkban edz

Forrás: AFP/Odd Andersen -
Hosszú Katinka Maszk edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka már majdnem minden rövid pályás országos rekordot magáénak tudhat, csak egyetlenegy arany hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a lista: győzelem 1500 méteren. A klasszist ismerve addig nem nyugszik, míg meg nem nyeri azt is, de a versenyzés mellett a rajongóira is gondolt: néhány motivációs sor kíséretében megmutatta, milyen különleges maszkban edz.

Hosszú Katinka nem okozott csalódást a százhalombattai rövid pályás országos úszóbajnokságon. Már az első napon megnyerte mindhárom számát, és egy új csúcsot is beállított 200 méter mellen. Ezzel pedig csaknem az összes hazai rekordot a magáénak tudhatja.

Forrás: AFP/Odd Andersen

„A háromszoros olimpiai bajnok úszóklasszis ezzel 17 rövid pályás országos rekordból már 16-ot tudhat magáénak” – áll az úszószövetség honlapján, az egyetlen, ami hiányzik, az az 1500 méteres gyorsúszás, de Katinka biztosan mindent megtesz azért, hogy megnyerje. Ezt sugallja legutóbb közzétett fotója is, valamint a mellékelt motivációs üzenet. Katinka egy különleges, és egyben kissé félelmetes maszkban edz éppen a képen. „Egyvalaki állíthat csak meg, önmagad” – írta a fotó mellé az úszónő. Ami az ő esetében biztosan igaz, hiszen Szingapúrban is tarolt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.