Melegnek hitte felesége a világhírű énekest, Michael Bublét

Michael Bublé Luisana Lopilato sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell, Luisana Lopilato mindig is imádta a zenész dalait, ám az első találkozássukor azt hitte, sármos barátjának udvarol Michael Bublé. 

Michael Bublé igazi nőcsábász volt felesége előtt, Luisana azonban valószínűleg a dalai és a stílusa miatt gondolta először, hogy az énekes a férfiakhoz vonzódik. A csinos modell egy sármos barátjával érkezett egy rendezvényre, ahol összefutott a zenésszel, akinek már akkor nagyon tetszett a lány, ám azt hitte, a pasijával van. Így nem kezdett nyíltan udvarolni, és csak beszélgetett Luisana ismerősével, ebből szűrte le a lány, hogy talán homoszexuális a zenész.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matthew Eisman

Szerencsére a modell tévedett, később pedig egymásba is szerettek. 2011-be házasodtak össze, azóta pedig két gyermekük született.

Bublé egyébként felesége előtt sem pocsékolta az idejét: háromszor volt vőlegény, és évekig járt Emily Blunt színésznővel is. A pár 2005-2008 között élt együtt, ám egy nap Emily rajtakapta kedvesét egy másik nővel, így szakítás lett a dolog vége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.