Újabb földrengés volt hajnalban Olaszországban

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Claudio Lattanzio -
földrengés Olaszország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország középső részét rázta meg, nem érte el az ötös fokozatot. Áldozatokról vagy újabb károkról nem érkezett hír.

A csütörtök hajnali, 4,8-as erősségű földrengés epicentruma mintegy ötven kilométerre délkeletre volt Perugiától, 10 kilométerrel a felszín alatt. Az amerikai földtani intézet adatai szerint 1 óra 35 perckor mozdult meg a föld.

Október 26-án 5,5-ös és 6,1-es erősségű földmozgás rázta meg Olaszország középső részét, majd vasárnap 6,6 erősséggel remegett meg a föld, ami több mint három évtizede a legerősebb földmozgás volt Olaszországban

Azóta több mint 1100 utórengést jegyeztek fel. Közülük húsz volt nagyobb négyes erősségűnél.

Az ötös vagy annál kisebb erejű földrengések nem számítanak erősnek, de okozhatnak károkat, főleg ha a rengés epicentruma viszonylag közel van a felszínhez, ahogyan most is történt. A csütörtöki hajnali rengéssel kapcsolatban egyelőre nem érkeztek hírek áldozatokról vagy károkról.

Elképesztő úszósikert aratott Mányoki Attilahttp://www.life.hu/news/20161102-manyoki-attila-a-hiressegek-csarnokanak-tagja-lesz-pentektol.htmlTeljesítményével azt is kivívta magának Mányoki Attila, hogy tagja legyen a Hírességek Csarnokának, amely az Egyesült Államokban 1963 óta létezik. NewsOrigoEsőfelhőkkel kell átvészelnünk a következő napokat http://www.life.hu/news/20161102-eso-es-szel-idojaras-elorejelzes-ez-var-rank-a-kovetkezo-napokban.htmlBár az eddigi időjárás kegyes volt hozzánk, az igazi őszi napok csak most várnak ránk. A köpönyeg.hu előrejelzése következik. NewsThinkstockHeroinnal injekciózta gyerekeit az anyahttp://www.life.hu/news/20161102-heroinnal-injekciozta-harom-gyermeket-az-anya.htmlVádat emeltek egy fiatal anya és annak barátja ellen, a pár ugyanis heroinnal injekciózta a nő gyermekeit, hogy a három kicsi elaludjon. A család egyébként nyomorúságos körülmények között élt, patkányürülékkel volt tele a lakás. News--Egy hete keresik a zavart lelkiállapotú Natasáthttp://www.life.hu/news/20161102-eltunt-esztergombol-a-depresszios-zavart-lelkiallapotu-natasa.htmlKétségbeesetten keresik az esztergomi kertvárosból eltűnt nőt, aki párja elmondása szerint zavart lelkiállapotú és depressziós. Sajnos ruházatáról és esetleges különleges ismertetőjegyeiről nem adtak információt. NewsOrigoA Népligetben meggyilkolt nő nem volt prostituálthttp://www.life.hu/news/20161102-a-nepligetben-meggyilkolt-no-lanya-uzeni-edesanyja-nem-volt-prostitualt.htmlOktóberben bukkantak egy fiatal nő holttestére a Népliget egy eldugott, bokrokkal övezett részén. Emiatt és azért, mert a nőt lemeztelenítve találták meg, sokan feltételezték, hogy prostituáltként dolgozhatott az áldozat. A lánya cáfolja ezeket a feltevéseket. NewsOrigoDiáklányos pornófilmekben szerepelt a tanárnő (18+)http://www.life.hu/news/20161102-pornofilmekben-szerepelt-a-szentpetervari-tanarno-kirugtak.htmlElőkelő szentpétervári iskolában tanított Szvetlana Topol, akinek nem volt mindig ilyen visszafogott munkája: korábban pornófilmekben szerepelt, ahol többnyire diáklányt alakított. A tanárnőt azonnal elbocsátották, miután valaki a kollégáinak és a diákjainak is elküldte a filmjei linkjét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.