Végre kiderült, kivel találkozott Hajdú Péter Las Vegasban

Sarka Kata Las Vegas sztárok Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter Las Vegasba utazott az ünnepek alatt, és ez idáig nem derült ki, vajon kivel találkozott kint a tévés. Most azonban leleplezte magát, méghozzá a közösségi oldalán!

Sarka Kata és a gyerekek az orlandói Disneylandbe utaztak, míg Hajdú Péter Las Vegas felé vette az irányt. Sokan úgy gondolták, a házaspár kint találkozik majd, ezért is mentek külön, mégis egy országba, ám eddig úgy fest, mindenki tévedett:

a tévés egészen más miatt utazott a szerencsejátékok fellegvárába.

A sztár Facebook-posztjából kiderül, hogy Péter egy ismerős házaspárhoz utazott ki Vegasba. „Novo és a felesége, Zsuzsa! 10 éve még Budapesten a II. kerületben voltunk szomszédok, most Las Vegasban élnek, és jobbnál jobb programokat szerveznek. Köszönöm az életre szóló élményt!” – írta a Frizbi műsorvezetője.

Pár napja, október 23-án egyébként közös éttermükben bulizott Hajdú Péter és Sarka Kata is, és bár mindketten posztoltak, közös képet egyelőre nem láttunk egyikőjüktől sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.