Elhunyt a kiváló magyar focista: a Haladás egykori hátvédje volt

Forrás: Dreamstime -
halál Haladás Homolya Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombathelyi Haladás egykori középhátvédje, Homolya Tibor életének 75. évében elhunyt. A kiváló játékos 200 mérkőzésen lépett pályára.

Életének 75. évében elhunyt Homolya Tibor, a Szombathelyi Haladás egykori játékosa. A focista középhátvédként összesen kétszázszor lépett pályára, ebből NB I-ben 60-szor, NB II-ben pedig 140-szer.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Az 1941. július 21-én született focista 1964-ben igazolt Szombathelyre, és hat évig volt a csapat tagja. Homolya Tibort egy nagyszerű, csupaszív és megbízható játékosként jellemezték a klubtagok. A focista később a Haladás Öregfiúk csapatának alapító tagja volt - írja a Vaol.hu.

Eltűnt 18 éves fiút keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20161104-eltunt-18-eves-fiut-keres-a-rendorseg.htmlEgy fiatal, 18 éves pécsi fiút keres a rendőrség. Varga Patrikot utoljára hétfő délután 4 órakor látták a pécsi Csontváry utca környékén.NewsOrigoÖngyilkos lett két tinédzser miután mosolyogva szelfiztekhttp://www.life.hu/news/20161104-ongyilkos-lett-ket-pennsylvaniai-tinedzser-miutan-mosolyogva-szelfiztek.htmlSenki nem tudja, hogy miért lett öngyilkos az a két tinédzser, akik április óta alkottak egy párt. Nem hagytak maguk után semmilyen levelet, tettükre nem találtak egyelőre sem a barátok, sem a szülők magyarázatot. A fiatalok egy pisztollyal oltották ki saját életüket. NewsOrigoElfogatóparancsot adtak ki a 17 éves fiatal ellenhttp://www.life.hu/news/20161104-bnago-csaba-ellen-elfogatoparancsot-adtak-ki.htmlA rendőrség elfogatóparancsot adott ki egy 17 éves fiatal fiú ellen. Rablás gyanúja miatt keresik Bangó Csabát, de eddig az intézkedéseik nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérik. NewsOrigoVíztartályba zuhant és megfulladt egy 18 hónapos kisfiúhttp://www.life.hu/news/20161103-kunagotan-viztartalyba-zuhant-es-megfulladt-egy-18-honapos-kisfiu.htmlCsaládi házuk udvarán halt meg egy 18 hónapos kisfiú a Békés megyei Kunágotán. A rendőrség gondoatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz.NewsThinkstockElőzetes letartóztatásban a ceglédi gyerekgyilkos anyahttp://www.life.hu/news/20161103-elozetes-letartoztatasba-helyeztek-a-cegledi-gyerekgyilkos-anyat.htmlElőzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság csütörtök délután azt a nőt, aki vasárnap reggel ceglédi lakásán olyan súlyosan megverte másfél éves kisfiát, hogy már nem lehetett megmenteni a gyerek életét.NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoA 23 éve eltűnt férfi egy halott nevével kezdett új életethttp://www.life.hu/news/20161103-halott-nevevel-kezdett-uj-eletet-a-23-eve-eltunt-ferfi.html23 év elegendő volt arra, hogy Linda Iseler túltegye magát férje eltűnésén, aki 23 évvel ezelőtt elhagyta őt, és két fiát. Azonban néhány hónappal ezelőtt egy telefonhívás ismét felforgatta a nő életét: kiderült, hogy férje egy halott férfi személyazonosságát felvéve kezdett új életet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.