Jennifer Aniston férje végre elmondta a véleményét Brad Pittről

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Brad Pitt fotó vélemény Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta kibukott Angelina Jolie és Brad Pitt válásának híre, a rajongók árgus szemekkel figyelik Jennifer Aniston minden reakcióját, hiszen nagyon sokan szeretnék, ha újra összejönne az egykori álompár. Nem csoda, hogy Jennifer Aniston férjének elege van már, egyetlen fotóval megmutatta, mi a véleménye Brad Pittről.

Mindenki Jennifer Anistont figyelte, amikor kiderült, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie el fognak válni. Olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint már találkozott is az egykori álompár. A fanok drukkolnak, hogy az egyre elmérgesedő válási procedúrák közepette a színész találjon vissza egykori szerelméhez, vagyis Jennifer Anistonhoz, aki azonban nem egyedülálló! Férje, Justin Theroux sokáig csendben tűrt, most azonban egy képpel fejezte ki véleményét Brad Pittről.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A fotót nem kell magyarázni, egyértelmű. A lányt ábrázoló graffiti mögötti feliratok között találjuk meg azt, amit keresünk. „F*ck Brad Pitt” – olvasható a falon. Egyszerűen nem lehet véletlen, hogy Jennifer Aniston férje minden ok nélkül közzétett egy ilyen képet. Szinte mindenki úgy véli, ezzel az amúgy az elnökválasztási kampányra készült képpel próbálja burkoltan elmondani a véleményét felesége előző férjéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.