Igazi rajongója volt Nicole Kidman férje zenéjének, ha tehette minden koncertre elkísérte őt a színésznő. Manapság viszont már nem mutatkoznak együtt sem a színpadon, sem a vörös szőnyegen: úgy tűnik, 10 év után elfáradt a kapcsolatuk.

Elválaszthatatlan társak voltak, de már korántsem annyira jó a kapcsolat Nicole Kidman és Keith Urban country-énekes között, mint azelőtt. 10 éve élnek házasságban, és két gyermeket nevelnek, de úgy tűnik, ez nem elég ahhoz, hogy kitartson a kapcsolatuk. Már nem először röppennek fel pletykák a házasságuk megromlásáról, és ezeknek alapot is adnak azzal, hogy egyre kevesebbet mutatkoznak együtt.

Forrás: AFP/Mark Davis

Nicole Kidman korábban a férjének szinte minden koncertjén ott volt, és Keith Urban is a színésznő mellett vonult csaknem az összes vörös szőnyeges megjelenésén, de ennek vége. Sokaknak feltűnt, hogy már korántsem olyan összetartó a pár, mint akár csak egy évvel ezelőtt. Többen úgy gondolják, hogy ennek az oka Nicole Kidman rendszerezési mániája, mások viszont tudni vélik, hogy a zenész férj a hibás: nem tud ellenállni a rajongóknak!