10 év után ment tönkre Nicole Kidman házassága

Forrás: AFP/Mark Davis -
házasság válság Nicole Kidman Keith Urban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi rajongója volt Nicole Kidman férje zenéjének, ha tehette minden koncertre elkísérte őt a színésznő. Manapság viszont már nem mutatkoznak együtt sem a színpadon, sem a vörös szőnyegen: úgy tűnik, 10 év után elfáradt a kapcsolatuk.

Elválaszthatatlan társak voltak, de már korántsem annyira jó a kapcsolat Nicole Kidman és Keith Urban country-énekes között, mint azelőtt. 10 éve élnek házasságban, és két gyermeket nevelnek, de úgy tűnik, ez nem elég ahhoz, hogy kitartson a kapcsolatuk. Már nem először röppennek fel pletykák a házasságuk megromlásáról, és ezeknek alapot is adnak azzal, hogy egyre kevesebbet mutatkoznak együtt.

Forrás: AFP/Mark Davis

Nicole Kidman korábban a férjének szinte minden koncertjén ott volt, és Keith Urban is a színésznő mellett vonult csaknem az összes vörös szőnyeges megjelenésén, de ennek vége. Sokaknak feltűnt, hogy már korántsem olyan összetartó a pár, mint akár csak egy évvel ezelőtt. Többen úgy gondolják, hogy ennek az oka Nicole Kidman rendszerezési mániája, mások viszont tudni vélik, hogy a zenész férj a hibás: nem tud ellenállni a rajongóknak!

Sztárok, akik korán elveszítették életük nagy szerelmét http://www.life.hu/sztarok/20161103-sztarok-akiknek-meghalt-a-kedvese-a-mai-napig-gyaszolnak-scott-eastwood-es-keanu-reeves.htmlHollywood hemzseg a jóképű és csinos hírességektől, akik a világon bárkit megkaphatnának maguknak. Ezek a színészek azonban már évekkel ezelőtt megtalálták életük szerelmét, sőt van, aki össze is házasodott a választottjával. A boldogság azonban nem tarthatott sokáig, mert az élet csúful közbeszólt. TV + SztárokNorthfotoHarry herceg fülig szerelmes- mindenkit kicselezett kedvese miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161104-harry-herceg-kicselezte-a-lesifotosokat-hogy-szerelmevel-lehessen.htmlÚgy döntöttek, külön töltik a Halloweent, de végül Harry kedvese után szökött Torontóba, hogy együtt lehessenek. TV + Sztárok--Így éli mindennapjait Vujity Tvrtko Amerikában http://www.life.hu/sztarok/20161104-vujity-tvrtko-amerikai-az-ismert-teves-jol-beilleszkedett-az-uj-kornyezetbe.htmlPár hónappal ezelőtt az ismert tévés úgy döntött, elhagyja az országot és új életet kezd a tengerentúlon. TV + Sztárok--Már sütnek Vajna Timi fánkozójában, de a bolt nem nyit ki http://www.life.hu/sztarok/20161104-vajna-timi-fankozoja-nem-tudni-miert-zart-be-az-uzlet-ujra-sutnek.htmlAndy Vajna csinos felesége örömmel nyitotta meg a saját üzletét, de a sikeres kezdés után nem sokkal a bolt bezárta kapuit. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston férje végre elmondta a véleményét Brad Pittrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161104-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje-elmondta-velemenyet-brad-pittrol.htmlMióta kibukott Angelina Jolie és Brad Pitt válásának híre, a rajongók árgus szemekkel figyelik Jennifer Aniston minden reakcióját, hiszen nagyon sokan szeretnék, ha újra összejönne az egykori álompár. Nem csoda, hogy Jennifer Aniston férjének elege van már, egyetlen fotóval megmutatta, mi a véleménye Brad Pittről. TV + Sztárok--Kulcsár Edinát kidobta szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20161104-kulcsar-edinat-kirakta-szerelme-meglepo-fordulat.htmlKulcsár Edina és szerelme néhány hónapja alkot egy párt, de állításuk szerint imádják egymást, és életük végéig terveznek. Ezúttal viszont Edina elvetette a sulykot, és Csuti kitette őt... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.