80 éves lett Csűrös Karola: a Szomszédok sztárja nem örül

Forrás: Csűrös Karola -
Csűrös Karola Szomszédok születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó egészségben és szeretetben töltötte be Csűrös Karola a 80. életévét, de a Szomszédok sztárja nem igazán örül ennek a kerek évfordulónak. A művésznő ha választhatna 30 éves lenne legszívesebben!

Egész héten ünnepelt Csűrös Karola, hiszen betöltötte a 80. életévét. Családja, barátai és kollégái is felköszöntötték a művésznőt, aki annyira nincs elragadtatva az életkorától. Csűrös Karola a Mokkában mesélt arról, hogy legszívesebben 30 éves lenne, mert saját bevallása szerint az volt a legjobb időszaka.

Forrás: Csűrös Karola

A művésznőt a műsorban Frajt Edit is felköszöntötte, akivel a Szomszédok óta tartja a kapcsolatot és a barátságot. Hiába ért véget a sorozat, a szereplők még mindig észben tartják egymás születésnapját, és mivel még mindig nagyon bensőséges a viszonyuk, Csűrös Karola elő adásban meg is feddte kollégáját. "Te úgy ráncolod a homlokodat, látszik, hogy nem vagyok veled!" - mondta a színésznő kollégájának, mivel szerinte ez egy borzasztóan rossz szokás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.