Koo Stark amerikai színésznő 1981-től másfél évig volt András herceg, Károly herceg öccsének kedvese. A pár ugyan szakított, a nő azonban mindig jó szívvel gondolt egykori kedvesére. A 60 éves színésznő a szívén viseli Harry herceg új kedvese, a szintén színésznő Meghan Markle sorsát, ezért nyílt levélben írta le tippjeit a fiatal lánynak. 

Egy gyönyörű amerikai színésznő és a jóképű herceg, aki a világ egyik legkelendőbb partija, szerelembe esnek.Diszkréten randizgatnak, élvezik a lopott, intim pillanatokat, távol a kíváncsi tekintetektől. Hirtelen azonban rájuk szegeződik minden tekintet, és a dolgok megváltoznak. A világ figyel, a lány rögtön címlapra kerül, és csak arra gondol, elég jó lenne -e ő egy ilyen családba, és fenntarthatja -e a színésznői karrierjét, miközben állnia kell a nyomást az újonnan jött hírneve miatt?" - ilyen és hasonló kérdéseket feszeget levelében András herceg egykori szeretője, aki valószínűleg úgy gondolja, Harry herceg új kedvese is hasonló cipőben járhat.

Meghan Markle (balra) és Koo Stark (jobbra)Forrás: Northfoto

Szerinte ugyanis ő pontosan ugyanazokon ment keresztül, amiken a lány fog, így jól tudja, mikor, milyen gondolatai lehetnek. Koo Stark a levelében leírja, ő és András herceg a férfi 21. születésnapi partiján talákoztak, ekkor mutatták be őket egymásnak 1982 februárjában. Később a herceg igazi hős lett, amikor visszatért a Falklands szigetekről, a sajtó nyomása pedig egyre intenzívebb lett. A festői Mustique szigeten már komoly médiaérdeklődés volt az irányukban, ezt pedig másfél évig bírták.

Forrás: Northfoto

Meghannak nagyon alaposan át kell gondolnia, hogyan jelenik meg a nyilvánosság előtt. Mit csinál, mit visel, hogy viselkedik, kivel tölti az idejét.A viselkedése pedig nagyban befolyásolja Harry herceg megítélését. Ezt nehéz elmagyarázni, olyan ez a dolog, mint egy nagykövet munkája. Szerintem érdemes lenne tanácsot kérnie a palotától, de addig nem fog kapni szakértői segítséget, amíg ő és és Harry nem házasok. Már ha erre valaha sor kerül. Ha pedig tanácsolnom kéne valamit, hogy viselkedjen a médiával, azt mondanám, maradjon csöndben, ne mondjon semmit. Ha pedig olyat írnak róla, hívjon egy jó ügyvédet. Ne várjon 7 évig, mint én tettem."

Az asszony ír arról is, hogy Meghannak nem szabad feladnia vágyait, kedvenc hobbiját, a  jógát. "Én rengeteget diétáztam, okosan étkeztem, hogy megtartsam a testi-lelki egyensúlyomat. A legfontosabb dolgok a jó emlékek, és az emberi kapcsolatok. Remélem, ők megtalálják egymásban, amit keresnek, és lesz magánéletük" - teszi hozzá az egykori szerető.