Harry herceg két nőt is szédített: modellel csalta a színésznőt

Forrás: AFP -
modell Me­ghan­ Markle megcsalás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry hercegnek végre hosszú egyedüllét után barátnője lett: Meghan Markle amerikai színésznővel jött össze, de kiderült, hogy nem volt hozzá valami hűséges. Közben egy modellel is összeszűrte a levet! Sarah Ann Macklin manökent is szédítette a herceg.

Be akarta biztosítani magát Harry herceg, és annyi egyedül töltött idő után semmiképp nem akart szingli lenni: talán ezért szédített egyszerre két hölgyeményt is.. Arra azért felkészülhetett volna, hogy kiderül a turpisság, hiszen ő még levegőt sem vehet figyelő szempárok nélkül. Most fájhat a feje a hercegnek, hiszen kedvese, Meghan Markle amerikai színésznő is tudomást szerzett hűtlenségéről, az egész világgal egyetemben.

Harry herceg és állandó barátnője, Meghan Markle színésznő Forrás: AFP

Hiába tombol állítólag a szerelem Harry herceg és színésznő kedvese között, ha előkerülnek a közelmúltban történt csalfaságok. A királyi sarj ugyanis Sarah Ann Macklin modellel is találkozgatott, miközben állítólag komoly kapcsolat fűzte az amerikai színésznőhöz.

Sarah Ann Macklin, a másik nő Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

A viszonyt egy darabig sikerült titokban tartani, de egy közös ismerős lerántotta a leplet a románcról. Kiderült, hogy egy buliban találkozott a herceg és a modell, számot cseréltek, és randizgattak is – írja a The Sun. Amint azonban visszatért Londonba Harry herceg barátnője, vagyis Meghan Markle színésznő, a titkos találkák is abbamaradoztak a másik nővel.

Szakított párjával a Barátok közt egykori sztárja, Bozsek Márkhttp://www.life.hu/sztarok/20161107-szakitott-parjaval-czinege-annaval-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-bozsek-mark.htmlBozsek Márk újra szingli. A Barátok közt egykori szereplője, aki az X-Faktorban is megpróbálta szerencséjét pár évvel ezelőtt elhagyta barátnőjét, Czinege Anna stylistot.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKarácsonyi esküvőre készül a világhírű énekesnő, Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20161106-karacsonyi-eskuvore-keszul-a-vilaghiru-enekesno-adele-es-simon-konecki.htmlÚgy fest, hamarosan oltár elé áll a világ egyik legcsodásabb hangú énekesnője, Adele. Ha minden igaz, a művésznő karácsonyi esküvőt tervez, ám egyelőre titkosak a részletek... TV + Sztárok--Vakok között félszemű a király: VV Soma nyerte az iskolahetethttp://www.life.hu/sztarok/20161106-valovilag-8-soma-nyerte-az-iskolahetet-vakok-kozott-felszemu-a-kiraly.htmlSötét nap ez a mai a hazai televíziózás történetében, ugyanis az iskolahét végeztével levizsgáztak a villalakók. Nos, ha létezik az emberi butaságnak, ostobaságnak és sötétségnek egy maximum szintje, akkor a villalakók egész biztosan felülmúlták azt. TV + SztárokOrigoMindenki nyugodjon le a... - Tivy nem adta fel a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20161106-valovilag-8-vv-tivy-nem-adta-fel-a-jatekot-bennmaradt-a-villaban.htmlNagy volt a szája, mint mindig...TV + SztárokOrigoJé, senki sem esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161106-sztarban-sztar-dontojenek-elso-reszebol-senki-sen-esett-ki.htmlA Sztárban sztár döntőjének első felvonásából érdekes módon senki sem pottyant ki. TV + SztárokOrigoWOW! Melltartóban, bugyiban és neccharisnyában lépett színpadra Nagy Adri és Nikahttp://www.life.hu/sztarok/20161106-nagy-adri-es-veress-monika-nika-adtak-elo-lady-gaga-es-beyonce-telephone-cimu-szamat.htmlKét szexi díva, Nagy Adri és Veress Mónika, Nika adták elő Lady Gaga és Beyoncé Telephone című számát. És nagyon durván odatették. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.