terrortámadás Amerika elnökválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A titkosszolgálat és az FBI terrortámadás veszélyére hívta fel a figyelmet: attól tartanak, hogy az elnökválasztás előtti napon várható a merénylet.

Az elnökválasztás előtti napon terrortámadástól tartanak New Yorkban, Texasban és Virginiában is. A Szövetségi Nyomozó Iroda és a titkosszolgálat arra figyelmeztetett, hogy az al-Kaida jó eséllyel támadhatja meg hétfőn az amerikai lakosokat.

Képünk illusztráció Forrás: dreamstime

A New York-i és New Jersey-i kikötői hatóságok már korábban kaptak fenyegetést, a titkosszolgálat pedig már értesítette erről a terrorelhárító egységeket. A kiszivárgott információk Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) egyik a neve elhallgatását kérő tisztjétől származnak. Mivel mindkét elnökjelöltnek New Yorkban van a főhadiszállása, ezért nagyon komolyan veszik a fenyegetéseket, és megerősített lesz a rendőri készültség - adta hírül a New York Post.

2 órányi házasság után vált el egy pár http://www.life.hu/news/20161107-a-hazassag-utan-2-oraval-beadtak-a-valokeresetet.htmlEgy szerelmes pár kelt egybe Szaúd-Arábiában, ám az esküvő után 2 órával már el is váltak. Miért? A feleség Snapchaten tette közzé a ceremónia képeit. News--Több bizonyíték is szól a Teréz körúti robbantó ellen http://www.life.hu/news/20161107-terez-koruti-robbanto-a-bomba-alkatreszein-is-talaltak-dnst-a-nyomozok.htmlA nyomozók több újabb részletet is kiderítettek az elkövetőről. A hírek szerint nemcsak a hátizsákon, hanem a bomba alkatrészein is találtak DNS-nyomokat. NewsOrigoMegríkatta 13 éves rajongóját Hosszú Katinka http://www.life.hu/news/20161107-hosszu-katinka-13-eves-valtotarsanak-szemebe-csalt-konnyeket-a-vilagbajnok.htmlA 13 éves lány élőben találkozhatott kedvencével a százhalombattai országos bajnokságon, ahol egy csapatban is úszhatott a magyar sportolóval. NewsAFPAz idei ősz első havazására is számíthatunk a hétenhttp://www.life.hu/news/20161107-vegyes-idojaras-helyenkent-havazas-is-var-rank-a-heten.htmlA Köpönyeg.hu szerint a héten már számolnunk kell a havazás esélyével. News--Lövöldözés volt az isztambuli Atatürk reptérenhttp://www.life.hu/news/20161106-torokorszagban-lovoldozes-volt-az-isztambuli-ataturk-repteren.htmlLövések dördültek vasárnap hajnalban az isztambuli Atatürk reptéren, két embert őrizetbe vettek. News--Megvan az 50 ezer like a BGE-s hallgatóknak - Így reagált az egyetemhttp://www.life.hu/news/20161105-megvan-az-50-ezer-like-a-bge-s-hallgatoknak.htmlAhogy megírtuk, komoly közösségi küldetésért kampányolnak a BGE diákjai, 50 ezer lájkért cserébe nem kell vizsgázniuk. A hír kapcsán az intérmény sajtóközleményt adott ki. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.