Gáspár Laci jelenleg az X-faktor 25 év felettiek csapatánakmentori szerepét látja el. Humorával és sajátos kifejezéseivel azonnal kivívta a nézők szimpátiáját. Vajon emiatt döntött úgy a csatorna, hogy a műsor után sem engedi el az énekes kezét?

Gáspár Laci saját bevallása szerint nem tud beszélni, mentortársai is sokszor csinálnak viccek megnyilvánulásaiból, saját kifejezéseiből.

A "menjél haza magandak more" az egyik kedvenc kifejezése, amit már ByAlex is előszeretettel használ, vagy plakátra felirkálva mutogat. Az egyszerű, ám hihetetlenül teheséges énekes azonnal kivívta a nézők szimpátiáját mentori szerepében is. Talán emiatt döntött úgy a csatorna, hogy az X-Faktor végeztével sem szeretné elengedni Laci kezét?

Gáspár LaciForrás: TV2

A Bors informátora szerint az egykori Megasztáros fogja vezetni a hamarosan induló Lipsync-battle című, éneklős-tátogós műsort.

"Lacit a beszólásai, humora nem csak a nézők között tette népszerűvé, a csatorna vezetése is nyitott arra, hogy újabb szerepkört kapjon. Az X-Faktort követően így műsorvezetőként bizonyíthat majd az "éneklős-tátogós" sho-műsorban, a Lipsync-battle-ben."