Harry herceg közleményben kéri, hagyják békén barátnőjét

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee -
közlemény sajtó Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg barátnője iránt igen nagy az érdeklődés, rengeteg cikk jelenik meg Meghan Markle amerikai színésznőről, amit a királyi sarj már nem bír elviselni. Szeretné, ha a sajtó és a közvélemény békén hagyná kicsit kedvesét.

Közleményben erősítette meg Harry herceg, hogy valóban egy párt alkotnak Meghan Markle amerikai színésznővel, aki azóta, hogy kiderült a kapcsolatuk folyamatosan a figyelem középpontjában áll. Valószínűleg a páros mindkét tagja tisztában volt azzal, hogy mindenki árgus szemekkel fogja őket figyelni, de az az érdeklődés, amit tapasztaltak, már nekik is sok. Közleményben kéri Harry herceg a sajtót és a nyilvánosságot, hogy ne zaklassák barátnőjét, és annak családját, valamint barátait.

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee

A közleményben az áll, hogy a sajtó és az emberek már átléptek egy határt, amit akkor sem kell eltűrnie senkinek, ha az éppen egy herceggel randevúzik.

Rengeteg szexista és rasszista írás, vélemény jelent meg a nőről, úgy is, hogy egy részüknek a nyilvánosságra kerülését jogi úton megakadályozták.

Harry herceg aggódik Meghan Markle biztonságáért, és sajnálja, hogy nem tudja megvédeni őt.

Annak ellenére, hogy sokan úgy vélik, ez a játék része, a közlemény szerint a királyi sarj úgy érzi, ez már túlzás.

"Ez nem játék, hanem a kettőjük élete"

- olvasható a dokumentumban. Nem tartják normálisnak, hogy a színésznő minden kollégája, ismerőse, családtagja állandó zaklatásnak van kitéve, ahogy azt sem, hogy rengeteg lap információkért cserében próbálja lefizetni Meghan Markle volt barátját. Harry herceg reméli, hogy a sajtó erőszakos munkatársai felhagynak a zaklatással, mielőtt még nagyobb károkat okoznának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.