Így romantikázik együtt Majka és kedvese

Fotó: Polyák Attila/Origo -
fotó párkapcsolat Dundika Majka énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár romantikus két napot töltött együtt, ahol kipihenték az elmúlt hetek fáradalmait. 

Dundika és Majka már igazi nagycsaládban éli a mindennapjait, hiszen nemrég megszületett második gyermekük, Olivér. Az énekes fotója szerint mindössze két napot tölthettek el ebben az idilli környezetben. Ez nem is csoda, hiszen Majkára több televíziós produkció vezetése is vár, Dundikának pedig vigyáznia kell a csöppségekre. Az édesanya nemrég a Life.hu-nak is nyilatkozott, melyben őszintén beszélt a terhességéről és az otthon töltött idejéről.

Óriási 2napos nyaralás !!

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett fénykép,

Magyar művészek, akik az öngyilkosságot választották 1. rész http://www.life.hu/sztarok/20161107-ongyilkos-lett-a-magyar-szinesz-olvaszto-imre-es-latinovits-zoltan.htmlHazánk leghíresebb művészei voltak, akikért egy ország rajongott. Hiába azonban a siker és a csillogás, a magánéleti gondok elől sokan nem tudtak menekülni. Haláluk megrázta a magyar közvéleményt, sőt van olyan színész, akit a mai napig gyászolnak a rajongók. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán bemutatta új társáthttp://www.life.hu/sztarok/20161108-bereczki-zoltan-bemutatta-uj-baratjat-egy-pokot.htmlMindig dolgozik valamin Bereczki Zoltán, ezért nem csoda, ha a forgatásokon ismerkedik, és ott talál barátra. Legújabb "kapcsolatát" rajongóinak is megmutatta, nem más lett a cimborája, mint egy pók! TV + Sztárok--Botrány! Az X-Faktorból kizárt énekes nekiment Mata Ricsinekhttp://www.life.hu/sztarok/20161108-az-x-faktorbol-kizart-petics-kristof-mata-ricsit-is-meg-akarta-utni-a-taborban.htmlNem egy balhéja volt már Petics Kristófnak, akinek végül agresszív természete lett a veszte: egy verekedés miatt kizárták őt az X-Faktorból, de kiderült, hogy azelőtt még versenytársát, a helyére kerülő Mata Ricsit is meg akarta ütni. TV + SztárokOrigo80 éves lett Csűrös Karola: a Szomszédok sztárja nem örülhttp://www.life.hu/sztarok/20161107-80-eves-lett-csuros-karola.htmlJó egészségben és szeretetben töltötte be Csűrös Karola a 80. életévét, de a Szomszédok sztárja nem igazán örül ennek a kerek évfordulónak. A művésznő ha választhatna 30 éves lenne legszívesebben! TV + SztárokOrigoSzakított párjával a Barátok közt egykori sztárja, Bozsek Márkhttp://www.life.hu/sztarok/20161107-szakitott-parjaval-czinege-annaval-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-bozsek-mark.htmlBozsek Márk újra szingli. A Barátok közt egykori szereplője, aki az X-Faktorban is kipróbálta magát pár évvel ezelőtt, elhagyta barátnőjét, Czinege Anna stylistot. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsobot Adél tűzről pattant menyecskeként tért vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161106-csobot-adel-enekesno-tuzrol-pattant-menyecskekent-tert-vissza-a-sztarban-sztarbanba.htmlOszvald Marika bőrébe bújba énekelt duettet a Bajor Imreként színpadra lépő Kocsit Tiborral. A Mágnás Miska című operett egyik klasszikusával készültek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.