Kelemen Henrietta az új elnökkel, Donald Trumppal szelfizett

Vajna Timi sztárok Donald Trump Kelemen Henrietta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Donald Trump évekig volt a Miss Universe tulajdonosa, ezért is kerülhetett egy képre Kelemen Henivel, a 2014-es magyar verseny győztesével. A fotót Vajna Tmi osztotta meg Facebook oldalán. 

Kelemen Henrietta 2014-ben lett Miss Universe Hungary, de már előtte is nyert szépségversenyt a csinos lány. A frissen megválasztott amerikai elnök, Donald Trump pedig 1996-2015-ig volt a Miss Universe tulajdonosa, ezért is találkozhattak ők ketten.

A közös képet a hazai szépségverseny tulajdonosa, Vajna Timi osztotta meg közösségi oldalán.

A kép nem aratott osztatlan sikert, a kommentelők kiakadtak, és nemtetszésüknek adtak hangot a fotó miatt.

Az elnökválasztást nagy meglepetésre Donald Trump nyerte meg, ám győzelmének a sztárok nagy többsége egyáltalán nem örült. Itt meg is mutattuk, hogy reagáltak a történtekre a legismertebb celebek itthon és külföldön.

Az 5 leghíresebb leszbikus színésznő, aki felvállalta másságát http://www.life.hu/sztarok/20161109-leszbikus-szinesznok-akik-felvallaltak-a-massagukat-cynthia-nixon-es-jodie-foster.htmlAz elmúlt években egyre több híresség vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. Az ilyen bejelentések sokszor elősegítik a másfajta szexuális irányultsággal élő emberek elfogadását. Íme, öt sztárhölgy, akinek nagy valószínűséggel akadt már valamilyen "kalandja" más nőkkel. TV + SztárokNorthfotoNem találja helyét a világban Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20161109-jennifer-aniston-keresi-az-utjaz-az-eletben.htmlA híres színésznő választás előtt áll, ám még nem tudja, merre haladjon tovább az élete. TV + Sztárok--Csűrös Karola 16 évesen ki akart ugrani az ablakon http://www.life.hu/sztarok/20161109-csuros-karola-a-szineszno-elarulta-a-hosszu-hazassag-titkat-video.htmlA még mindig jó kedélyű és fiatalos színésznő 30 és 40 éves kora körül érezte magát legjobban. TV + Sztárok--Így reagáltak a sztárok Donald Trump győzelmérehttp://www.life.hu/sztarok/20161109-donald-trump-gyozelmere-reagaltak-a-magyar-es-kulfoldi-sztarok.htmlA várakozásokkal és az előzetes közvélemény-kutatásokkal ellentétben nem Hillary Clinton nyerte az amerikai elnökválasztást. Donald Trump költözhet be a Fehér Házba, ami a sztárok körében is hatalmas meglepetést okozott. Így reagáltak itthon és külföldön a milliárdos győzelmére. TV + Sztárok--Egymásnak esett VV Vivi és Zsolti- vége a barátságnak?http://www.life.hu/sztarok/20161109-kiabalt-egymassal-vivi-es-zsolti-egy-csomag-sonka-miatt.htmlA barátságuk láthatóan mélypontra érkezett, még egy csoma sonka miatt is képesek voltak ölre menni. TV + Sztárok--Kékre festették Kylie Jenner tökpucér testét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161109-kekre-festettek-kylie-jenner-tokpucer-testet.htmlKylie Jennerrel annyi minden történik egy nap alatt, hogy már követni is alig lehet. Mutatjuk is, mit talált ki most a celeblány. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.