Békülés a láthatáron? Sarka Kata és Hajdú együtt mulattak

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata Hajdú Péter kapcsolat rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter hónapok óta külön él, és szinte minden programot egymás nélkül szerveznek. Azonban úgy tűnik, kezdenek újra nyitni egymás felé. Hajdú Péter és felesége ugyanis együtt mentek egy fogadásra, ahol a férj szerint nagyon kellemes órákat töltöttek el.

Külön nyaralnak, és maximum a gyermekek kedvéért találkoznak: Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata így zajlott az elmúlt néhány hónapban. Még nyilvános veszekedés is történt köztük, és a lehető legkevesebbet mutatkoztak együtt. Habár azt hangsúlyozták, hogy szeretnék rendbe hozni kapcsolatukat, nem nagyon közelítettek egymás felé. A pár azonban tett egy lépést, még ha nagyon aprót is, hogy újra egymásra találjanak, ugyanis együtt jelentek meg egy rendezvényen, ahol Hajdú Péter szerint kellemesen töltötték az estéjüket.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Az egyik céges partnerünk szervezte az eseményt. Katával meghívást kaptunk az eseményre, melyen együtt vettünk részt. Ebből persze messzemenő következtetéseket egyelőre nem érdemes levonni, de

örültem, hogy jó hangulatban telt az a néhány óra.

Számítottam rá, hogy eljön majd velem, az utóbbi időben kicsit többet beszélgetünk. Most már előfordul, hogy négyesben vagyunk együtt, de csak a gyerekekkel hármasban is szoktunk programot szervezni. Próbálok minél több időt velük tölteni" - mondta Hajdú Péter a Blikknek. Az Amerikából nemrég hazatért felesége viszont már nem volt ennyire bőbeszédű, de ő is jól érezte magát. "Engem a szervezők hívtak meg, nagyon színvonalas rendezvény volt. Az előadás érdekes, a porcelánok pedig gyönyörűek, kifejezetten jól éreztem magam az eseményen" - mondta.

Berki Krisztián kikötötte, Pamela nem lehet több 60 kilónálhttp://www.life.hu/sztarok/20161109-berki-krisztian-hazassagi-szerzodesben-kototte-ki-pamela-nem-lehet-tobb-60-kilonal.htmlNem hagyja Berki Krisztián, hogy Pamlea meghízzon: annyira nem szeretné súlyosabbnak látni párját, hogy ezt a házassági szerződésben is leszögezte. Persze Pamelát sem kell félteni, neki is vannak kikötései. TV + Sztárok--Hónapok óta először lép a vörös szőnyegre Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20161109-az-allied-film-premierjen-honapok-ota-eloszor-lep-a-voros-szonyegre-brad-pitt.htmlBrad Pitt jó ideje kerüli a nyilvánosságot: pontosabban amióta Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Ám a sztárnak vannak kötelezettségei; többek között ilyen a szerda esti, Los Angeles-i filmpremierje. TV + Sztárok--Kékre festették Kylie Jenner tökpucér testét - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161109-kekre-festettek-kylie-jenner-tokpucer-testet.htmlKylie Jennerrel annyi minden történik egy nap alatt, hogy már követni is alig lehet. Mutatjuk is, mit talált ki most a celeblány. TV + SztárokOrigoVV Mici állítólag egy bordélyházban is szerencsét próbált a villa előtthttp://www.life.hu/sztarok/20161109-vv-mici-allitolag-egy-svajci-bordelyhazban-is-szerencset-probalt.htmlVV Mici azt a villában is bebizonyította, hogy nem túl szemérmes. A villatársai és mellesleg az egész ország előtt elégítik ki egymást Krisztiánnal nap mint nap. Állítólag a valóságshow előtt pedig egy bordélyházban próbált szerencsét, de hamar leáldozott a csillaga. TV + SztárokOrigoHarry új barátnője kiakasztotta a királynőthttp://www.life.hu/sztarok/20161109-nem-tetszik-erzsebetnek-a-herceg-legujabb-valasztottja.htmlII.Erzsébet egyáltalán nem örül Harry és a színésznő kapcsolatának. TV + Sztárok--Ittas vezetés miatt kapcsolták le Gesztesi Károlyt?http://www.life.hu/sztarok/20161109-allitolag-gesztesi-karolyt-ittas-vezetes-miatt-lekapcsoltak.htmlÁllítják: ittas vezetésen kapták Gesztesi Károlyt múlt szombaton. A beszámolók szerint a színész annyira illuminált állapotban volt, hogy a lábán is alig tudott megállni. Gesztesi Károly tagadja, hogy bármi megtörtént volna a híresztelésből. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.