Tivy élvezte, hogy élő adásban volt: Lassan szülte meg, kit visz párbajra!

valóvilág ValóVilág 8 VV Krisztián VV Tivy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Azon gondolkoztam, hogyha Tivy közszereplő, akkor én mi vagyok" - így reagált Istenes Bence, miután Tivy közölte Ginával, hogy míg ő közszereplő, addig a lány egy senki. Ezzel épp azt próbálta "marketingelni", hogy nincs esélye ellene.

De persze nem is számít, hogy Gina erősebb, avagy sem, ugyanis őt a saját hibájából nem viheti ki, mert szabályt szegett, a lány pedig védettséget kapott.

Forrás: --

"Én nem történelmet írok, én akarok lenni a történelem" - közölte Tivy, aki pár nappal ezelőtt közölte, feladja a játékot, majd a hiszti után úgy döntött, hogy mégse. Ezután magára rakatta a haverjaival a zöld kendőt, most pedig megjelölte, kit visz ki. Előtte sajnos volt egy MONOLÓGJA is.

Nevekkel, városokkal, málnákkal indult a nagy beszéd, majd pedig Tivy elmondta, nem ért egyet a nézők döntésével,

annak ellenére, hogy ő hibázott az isten szerelmére.

Ezután Batmantől idézett, kereste a szavakat, kiderült, hogy nem tartja magát igazságosztónak,

majd pedig elnézést kért Ginától.

Voltak riválisok, anyukától idézés, majd Istenes Bence finom rámutatása, hogy lejár a műsoridő. Ezután végre Tiy kinyögte, hogy

KRISZTIÁNT viszi ki. Huh, nehéz szülés volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.