VV Mici állítólag egy bordélyházban is szerencsét próbált a villa előtt

Forrás: Rtl2/Való Világ -
valóvilág VV Mici Svájc bordélyház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici a villában is bizonyította, hogy nem túl szemérmes. A villatársai és mellesleg az egész ország előtt elégítik ki egymást Krisztiánnal nap mint nap. Állítólag a valóságshow előtt egy bordélyházban próbált szerencsét, de hamar leáldozott a csillaga.

Sok helyen próbálta beindítani karrierjét VV Mici, anno még az X-Faktorba is jelentkezett, de nem aratott sikert. A Való Világban azonban sziporkázik, főleg mióta egymásra találtak Krisztiánnal. Mici és villabeli társa mindennap szórakoztatják egymást, már-már pornófilmbe illő jeleneteket mutatnak be, és az sem zavarja őket, ha nincsenek egyedül a szobában. Kiderült, hogy VV Mici korábban sem tartozott a túlzott erkölcsi korlátokkal rendelkező emberek közé, állítólag egy bordélyházban is dolgozott.

Forrás: Rtl2/Való Világ

A Vipzone nevű blog szerint egy svájci bordélyházban próbált szerencsét a villalakó, de nem járt túl nagy sikerrel. Állítják, hogy

kirúgták a lányt a kupiból, mert túl sokszor nézett a pohár fenekére.

A magas fizetés ellenében tökéletes szolgáltatást vártak volna el tőle a hely vezetői, amit erősen illuminált állapotban nehéz lett volna teljesíteni. Az utolsó csepp az volt, amikor a lány nyilvánosan, a vendégek előtt esett neki egy kolléganőjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.