Zséda törődik az alakjával, de sosem sanyargatja magát

Fotó: Mudra László/Origo -
Zséda interjú párkapcsolat album magánélet énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar könnyűzene meghatározó előadója négy év után új stúdióalbummal rukkolt elő. A csodaszép énekesnő ezúttal a szerelemre helyezte a hangsúlyt, ami elmondása szerint mindig is fontos dolog volt az életében. Karrierjéről és magánéletéről beszélgettünk a többszörös Artisjus-, Fonogram- és EMeRTon-díjas Zsédával. 

A dalaidból meg lehet tudni, hogy valójában ki az igazi Zséda?

Szerintem igen. Ezekkel a művekkel mutatom be, hogyan is látom a világot. Az érzéseimet nagyban tükrözik a számok. Ugyanakkor mindig igyekszem olyan témákkal foglalkozni, amik nemcsak nekem fontosak, de a hallgatóknak is.

Fotó: Mudra László/Origo

Minden dalt egy történet inspirál?

Mesélj, kérlek, az új albumról. Miért különlegesebb ez, mint az előzőek?

Fotó: Mudra László/Origo

Ha már szerelem: számodra milyen a tökéletes férfi?

Fantasztikusan nézel ki. Mit teszel a tökéletes alakért?

Rendszeresen járok edzőterembe, emellett futni is nagyon szeretek. Az étkezésre is figyelek persze, de nem őrült módon. Nem szoktam sanyargatni magam, inkább a mennyiségre és a minőségre figyelek.

Fotó: Mudra László/Origo

Szerinted mitől lesz erős egy 21. századi nő?

Véleményem szerint kell, hogy legyen benne női, illetve férfienergia. A magabiztosság és a határozott fellépés elengedhetetlen, ám a törékenység semmiképp sem hiányozhat.

Hűha! Zséda szexi alakjára nem találunk szavakat

Egyik kedvenc magyar énekesnőnk már megint csodásan nézett ki: Zséda ezúttal egy falatnyi bikiniben hódított.
Magyar művészek, akik az öngyilkosságot választották 1. rész http://www.life.hu/sztarok/20161107-ongyilkos-lett-a-magyar-szinesz-olvaszto-imre-es-latinovits-zoltan.htmlHazánk leghíresebb művészei voltak, akikért egy ország rajongott. Hiába azonban a siker és a csillogás, a magánéleti gondok elől sokan nem tudtak menekülni. Haláluk megrázta a magyar közvéleményt, sőt van olyan színész, akit a mai napig gyászolnak a rajongók. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--Diana hercegnő életben van? Íme, a legdurvább teóriák http://www.life.hu/sztarok/20161104-sztarok-akikrol-meg-ma-is-azt-hiszik-hogy-elnek-michael-jackson-es-elvis-presley.htmlHalálukkal megdöbbentették a világot. A legnagyobb rajongók azonban a mai napig nem tudják elfogadni, hogy kedvencük már nincs az élők sorában. A hírességek halála után hihetetlenebbnél hihetetlenebb összeesküvés-elméletek láttak napvilágot, amelyek a mai napig lázban tartják az embereket. Összeállításunkból megtudhatod, kiket várnak vissza a követőik. TV + SztárokAFPByeAlex úgy érzi, idén ők nyerik az X-Faktort http://www.life.hu/sztarok/20161103-byealex-az-enekes-szerint-nagyon-jok-az-idei-zenekarok-x-faktor-interju.htmlAz énekes határozott tervekkel vág neki a műsornak és nagy vágya, hogy idén az ő egyik zenekara nyerje a versenyt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoTerence Hill megható üzenetet küldött a magyaroknak http://www.life.hu/sztarok/20161102-terence-hill-video-meghato-uzenet-bud-spencer-egyik-legjobb-baratjatol.htmlA 77 éves olasz színész egy budapesti rendezvény kedvéért mondott pár szót a hazai rajongóknak. TV + Sztárok--Igazi hősök! Sztárok, akik már mentettek életet http://www.life.hu/sztarok/20161021-arnold-schwarzenegger-es-mila-kunis-sztarok-akik-eletet-mentettek-igazi-hosok.htmlDögösek, tehetségesek, és mérhetetlenül gazdagok. Bár legtöbbször csak a vörös szőnyeg mellől csodálhatjuk őket, számos világsztár szeret "elvegyülni" a hétköznapokban. Sokan elfelejtik, hogy ők is emberek, akik ha kell, nem restek a segítségünkre sietni. Összeállításunkban öt olyan színészt mutatunk be, akik vészhelyzetben sem estek pánikba, ennek köszönhetően pedig életet mentettek. TV + SztárokAFPByeAlex nem bánja, ha rosszat gondolnak róla az emberek http://www.life.hu/sztarok/20161025-byealex-interju-az-x-faktor-mentora-igazan-szokimondo-egyeniseg-nem-banja.htmlBár korábban már több kislemeze is megjelent, valójában az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as magyar nemzeti válogatójában, A Dalban ismerte meg széleskörűen a közönség. Alex szókimondó és karakán egyénisége igen megosztja a nézőket, főleg, mióta az X-Faktor egyik mentori pozícióját is betölti. Az énekes meghallgatja a negatív véleményt, ám nem szereti, ha jogtalanul bántják. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.