A 111 késszúrással meggyilkolt Laura szülei nem tudják feldolgozni a tragédiát

gyilkosság késelés anya alkoholista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biológiai anyja gyilkolta meg tavaly a kislányt különös kegyetlenséggel: 111 késszúrás végzett a gyerekkel. Családja nem tudja feldolgozni a tragédiát. Tehetetlen dühöt éreznek, mert úgy gondolják, meg lehetett volna előzni ezt a borzalmat, ha eltiltják a szülőanyától a kislányt.

Nem okozott törést a kislány születése a 37 éve tartó házasságban: Laura ugyanis egy egyéjszakás kalandból fogant, de a feleség megbocsájtotta férjének a félrelépést. A gyermeket magukhoz vették és az asszony kezdettől fogva úgy nevelte őt, mintha a sajátja lenne.

Forrás: AFP
Sokkoló dolgokat jósolt meg halála előtt az idős bolgár látnokhttp://www.life.hu/news/20161110-baba-vanga-bolgar-latnok-1996-ban-sokkolo-dolgokat-josolt-meg.htmlBaba Vanga mindent tudott: 1996-ban, 85 évesen a halála előtt olyan dolgokat jósolt meg évekkel előre, amik azóta meg is történtek. News--Bekokainozva gázolt egy nő Zuglóban, majd beugrott műszempillát rakatnihttp://www.life.hu/news/20161109-zugloi-gazolas-a-sofor-kokaint-fogyasztott-az-aldozat-a-helyszinen-meghalt.htmlLapinformációk szerint hétfőn, egy kölcsönkért luxusautóval ütött el egy idős embert, majd továbbhajtott egy nő Zuglóban. A férfi a helyszínen életét vesztette. Az elkövetőt két órával később fogták el a rendőrök egy szépségszalonban, ahol épp műszempillát csináltatott.NewsThinkstockKitalálod, ki játssza hamarosan Katalin hercegnőt?http://www.life.hu/news/20161109-charlotte-riley-jatsszak-katalin-hercegnot-az-uj-sorozatban.htmlHamarosan jön a BBC2 drámája, aminek egyelőre King Charles III. a címe, és már megvan, kik játsszák a royal family tagjait. News--Komoly büntetést kapott a férfi, aki savval vakított meg egy kislánythttp://www.life.hu/news/20161109-komoly-buntetest-kapott-a-ferfi-aki-savval-vakitott-meg-egy-kislanyt-iranban.htmlMegvakítottak egy iráni tolvajt, amiért az savat öntött egy 4 éves kislány arcára. A gyermek elveszítette a látását. Ebben az évben ez volt a második alkalom, hogy Irán szigorúan beváltotta a szemet szemért büntetést, ami egyébként kiszabható az Iszlám Államban is. News--Nyomravezetői díjat ajánlottak fel népligeti gyilkos ellen http://www.life.hu/news/20161109-nepligeti-gyilkos-5-millio-forintot-ajanlott-fel-a-rendorseg-a-gyilkos-ellen.htmlAz áldozat egy fiatal nő, akit a fején sebesítettek meg. Úgy tudni, hogy a koponyáját ért ütésekbe halt bele. NewsThinkstockFeláldozná szüzességét anyja életéért egy tini lányhttp://www.life.hu/news/20161109-szexualis-hirdetessel-gyujt-penzt-edesanyja-kezelesere-egy-lany.htmlEladná testét a fiatal lány, ha ezzel anyját megmenthetné. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.