Gesztesi Károly megtörten vallott: ittasan okozta a balesetet

ittas Gesztesi Károly alkohol baleset részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly múlt vasárnap egy járdaszigetnek ütközött autójával. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, de nagy baj is történhetett volna, a színész ugyanis ittas volt. Úgy döntött, hogy elmeséli, mi történt, vállalja a tettét és annak következményeit.

Gesztesi egy italozós este után ült be autójába, majd padkának ütközött. A kocsi gumijai leváltak a kerekekről, és a tükre is letört. Szemtanúk szerint olyan részeg volt a színész, hogy az autója mellé vizelt, és a szondát sem tudta megfújni. A rendőrök előállították, és vért vettek tőle.

Gesztesi Károly Forrás: Facebook/Mokka

„Valóban hibáztam, sajnálom. 94 napos »nemivászat« után ittam egy picit. Nem sokat. Amióta nem iszom, elszokott a szervezetem az alkoholtól. Nem volt ámokfutás. Egyszerűen hiba volt, amiből tanulni fogok”vallotta Gesztesi a Borsnak, aki pár napja még tagadta az esetet, pedig fotók is készültek róla.

A Blikknek így nyilatkozott a színész:
„93 napig nem ittam egy korty alkoholt sem. Aztán hibáztam. Két pohár viszkit ittam, és ezek után történt a baleset. Nem vagyok erre büszke. Hálát adok Istennek, hogy senkinek nem lett baja. Igaz, a szonda nem mutatott ki semmit, megkértem a rendőröket, hogy vigyenek be, és vegyenek vért. Bármi is lesz az eredménye, vállalom a következményeket. Továbbra is az a cél, hogy elérjem az 500 napos józanságot, csak most egy kicsit tovább tart majd.”

Tivy élvezte, hogy élő adásban volt: Lassan szülte meg, kit visz párbajra!http://www.life.hu/sztarok/20161109-valovilag-8-vv-tivy-vv-krisztiant-viszi-ki-parbajozni-de-nagyon-lassan-nyogte-ki.html"Azon gondolkoztam, hogyha Tivy közszereplő, akkor én mi vagyok" - így reagált Istenes Bence, miután Tivy közölte Ginával, hogy míg ő közszereplő, addig a lány egy senki. Ezzel épp azt próbálta "marketingelni", hogy nincs esélye ellene.TV + SztárokOrigoAz 5 leghíresebb leszbikus színésznő, aki felvállalta másságát http://www.life.hu/sztarok/20161109-leszbikus-szinesznok-akik-felvallaltak-a-massagukat-cynthia-nixon-es-jodie-foster.htmlAz elmúlt években egyre több híresség vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. Az ilyen bejelentések sokszor elősegítik a másfajta szexuális irányultsággal élő emberek elfogadását. Íme öt sztárhölgy, akinek nagy valószínűséggel akadt már valamilyen "kalandja" más nőkkel. TV + SztárokNorthfotoJakupcsek: "Ami velem történt az nem az én kudarcom"http://www.life.hu/sztarok/20161109-jakupcsek-gabriella-komoly-temakat-boncolgat-konyveben.htmlMegjelent Jakupcsek Gabriella könyve, Megúszhatatlan címmel. Írását nem feszültségkeltésnek szánta, sokkal inkább közös gondolkodásra akar felszólítani minket. TV + SztárokOrigoHódi Pamela végre megmutatta jegygyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161109-hodi-pamela-eljegyzesi-gyurujevel-pozol-a-facebookon.htmlOktóber végén kérte meg Berki Krisztián szerelme, Pamela kezét. A celebmami azóta is ragyog és lázasan készül az esküvőre. TV + Sztárok--Nem találja helyét a világban Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20161109-jennifer-aniston-keresi-az-utjaz-az-eletben.htmlA híres színésznő választás előtt áll, ám még nem tudja, merre haladjon tovább az élete. TV + Sztárok--Csűrös Karola 16 évesen ki akart ugrani az ablakon http://www.life.hu/sztarok/20161109-csuros-karola-a-szineszno-elarulta-a-hosszu-hazassag-titkat-video.htmlA még mindig jó kedélyű és fiatalos színésznő 30 és 40 éves kora körül érezte magát legjobban. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.