Gesztesi Károly múlt vasárnap egy járdaszigetnek ütközött autójával. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, de nagy baj is történhetett volna, a színész ugyanis ittas volt. Úgy döntött, hogy elmeséli, mi történt, vállalja a tettét és annak következményeit.

Gesztesi egy italozós este után ült be autójába, majd padkának ütközött. A kocsi gumijai leváltak a kerekekről, és a tükre is letört. Szemtanúk szerint olyan részeg volt a színész, hogy az autója mellé vizelt, és a szondát sem tudta megfújni. A rendőrök előállították, és vért vettek tőle.
 

Gesztesi KárolyForrás: Facebook/Mokka

„Valóban hibáztam, sajnálom. 94 napos »nemivászat« után ittam egy picit. Nem sokat. Amióta nem iszom, elszokott a szervezetem az alkoholtól. Nem volt ámokfutás. Egyszerűen hiba volt, amiből tanulni fogok”vallotta Gesztesi a Borsnak, aki pár napja még tagadta az esetet, pedig fotók is készültek róla.

A Blikknek így nyilatkozott a színész:
„93 napig nem ittam egy korty alkoholt sem. Aztán hibáztam. Két pohár viszkit ittam, és ezek után történt a baleset. Nem vagyok erre büszke. Hálát adok Istennek, hogy senkinek nem lett baja. Igaz, a szonda nem mutatott ki semmit, megkértem a rendőröket, hogy vigyenek be, és vegyenek vért. Bármi is lesz az eredménye, vállalom a következményeket. Továbbra is az a cél, hogy elérjem az 500 napos józanságot, csak most egy kicsit tovább tart majd.”