Gyászol Diane Kruger: elhunyt a nevelőapja

gyász sztárok Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol a világhírű német színésznő, Diane Kruger: a napokban elhunyt a nevelőapja. A hírt a világsztár az Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival. 

Thank you for making my mom so happy and bringing peace to our family. R.I.P ❤️

Diane Kruger (@dianekruger) által közzétett fénykép,

Diane-re rájár a rúd mostanában, már csak azért is, mert a magánélete is mondhatni romokban hever: a nyáron 10 év után szakított vőlegényével, Joshua Jacksonnal Bár később úgy volt, hogy kibékülnek, ám ez azóta sem történt meg - mi még szurkolunk nekik!

Kíváncsi vagy, hogy festett 16 évesen, a kifutón a szőke színésznő? Kattints ide!
Az 5 leghíresebb leszbikus színésznő, aki felvállalta másságát http://www.life.hu/sztarok/20161109-leszbikus-szinesznok-akik-felvallaltak-a-massagukat-cynthia-nixon-es-jodie-foster.htmlAz elmúlt években egyre több híresség vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. Az ilyen bejelentések sokszor elősegítik a másfajta szexuális irányultsággal élő emberek elfogadását. Íme öt sztárhölgy, akinek nagy valószínűséggel akadt már valamilyen "kalandja" más nőkkel. TV + SztárokNorthfotoGesztesi Károly megtörten vallott: ittasan okozta a balesetethttp://www.life.hu/sztarok/20161110-gesztesi-karoly-bevallotta-hogy-ittasan-okozta-a-balesetet.htmlGesztesi Károly múlt vasárnap egy járdaszigetnek ütközött autójával. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, de nagy baj is történhetett volna, a színész ugyanis ittas volt. Úgy döntött, hogy elmeséli, mi történt, vállalja a tettét és annak következményeit. TV + Sztárok--Kelemen Henrietta az új elnökkel, Donald Trumppal szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20161109-kelemen-henrietta-az-uj-amerikai-elnokkel-donald-trumppal-szelfizett.htmlDonald Trump évekig volt a Miss Universe tulajdonosa, ezért is kerülhetett egy képre Kelemen Henivel, a 2014-es magyar verseny győztesével. A fotót Vajna Tmi osztotta meg Facebook oldalán. TV + SztárokOrigoNem találja helyét a világban Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20161109-jennifer-aniston-keresi-az-utjaz-az-eletben.htmlA híres színésznő választás előtt áll, ám még nem tudja, merre haladjon tovább az élete. TV + Sztárok--Gesztesi Károly megtörten vallott: ittasan okozta a balesetethttp://www.life.hu/sztarok/20161110-gesztesi-karoly-bevallotta-hogy-ittasan-okozta-a-balesetet.htmlGesztesi Károly múlt vasárnap egy járdaszigetnek ütközött autójával. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, de nagy baj is történhetett volna, a színész ugyanis ittas volt. Úgy döntött, hogy elmeséli, mi történt, vállalja a tettét és annak következményeit. TV + Sztárok--Jakupcsek: "Ami velem történt az nem az én kudarcom"http://www.life.hu/sztarok/20161109-jakupcsek-gabriella-komoly-temakat-boncolgat-konyveben.htmlMegjelent Jakupcsek Gabriella könyve, Megúszhatatlan címmel. Írását nem feszültségkeltésnek szánta, sokkal inkább közös gondolkodásra akar felszólítani minket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.