Csak keresztelkedni akart a pultos lány, de a lelkész teherbe ejtette

Forrás: Thinkstock -
keresztelő lelkész viszony gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel az első találkozásuk után már viszonyt folytatott az 53 éves lelkész, David Huntley és a 27 éves pultos lány. A nő szerint ezt a gyermeket Isten tervezte, mivel fogamzásgátló eszköz használatának ellenére esett teherbe.

A 27 éves Charlene Goudie azért ismerkedett össze az 53 éves lelkésszel, mert meg szeretett volna keresztelkedni. Két héttel az első találkozásuk után azonban már titkos viszonyt folytattak. A templomban estek egymásnak, a pultos lány pedig szinte azonnal teherbe esett, ami őszintén meglepte, mivel elmondása szerint használt fogamzásgátlót.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Az abortusz nem volt opció. Mindegy, milyen szituációban voltunk, mi áldottak voltunk, és ezt a gyereket Isten tervezte" - mondta a nő a Daily Mailnek. Nem tudták és nem is akarták eltitkolni az esetet, fegyelmi ügy lett belőle, a lelkészt pedig két évre eltiltották hivatásától. Számukra azonban ez nemcsak futó kaland volt, beleszerettek egymásba és össze is akarnak házasodni. Charlene Goudie mindenki előtt megvédte szerelmét, elmondta, hogy ő nem egy kéjenc pap, ahogy sokan gondolják.

"Az egyetlen bűnünk az volt, hogy beleszerettünk egymásba,

de David nem egy kéjenc pap. Ezt nagyon sértőnek találom" - tette hozzá a nő. Közös gyermekük egészségesen jött a világra, a lelkész pedig azt reméli, hogy az eltiltás után újra visszatérhet a templomba.

Az 5 leghíresebb leszbikus színésznő, aki felvállalta másságát http://www.life.hu/sztarok/20161109-leszbikus-szinesznok-akik-felvallaltak-a-massagukat-cynthia-nixon-es-jodie-foster.htmlAz elmúlt években egyre több híresség vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. Az ilyen bejelentések sokszor elősegítik a másfajta szexuális irányultsággal élő emberek elfogadását. Íme öt sztárhölgy, akinek nagy valószínűséggel akadt már valamilyen "kalandja" más nőkkel. TV + SztárokNorthfoto Ezt nem hittük volna! Lánykérés a villában!http://www.life.hu/sztarok/20161110-krisztian-feltette-a-nagy-kerdest-micinek-lanykeres-a-villaban.htmlA hetek óta tartó szexorgiák után íme egy újabb döbbenet: Krisztián szerelmet vallot Micinek, majd megkérte a kezét... TV + SztárokOrigoGesztesi Károly megtörten vallott: ittasan okozta a balesetethttp://www.life.hu/sztarok/20161110-gesztesi-karoly-bevallotta-hogy-ittasan-okozta-a-balesetet.htmlGesztesi Károly múlt vasárnap egy járdaszigetnek ütközött autójával. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, de nagy baj is történhetett volna, a színész ugyanis ittas volt. Úgy döntött, hogy elmeséli, mi történt, vállalja a tettét és annak következményeit. TV + Sztárok--Tivy élvezte, hogy élő adásban volt: Lassan szülte meg, kit visz párbajra!http://www.life.hu/sztarok/20161109-valovilag-8-vv-tivy-vv-krisztiant-viszi-ki-parbajozni-de-nagyon-lassan-nyogte-ki.html"Azon gondolkoztam, hogyha Tivy közszereplő, akkor én mi vagyok" - így reagált Istenes Bence, miután Tivy közölte Ginával, hogy míg ő közszereplő, addig a lány egy senki. Ezzel épp azt próbálta "marketingelni", hogy nincs esélye ellene.TV + SztárokOrigoIsmerd meg az új first ladyt: íme Melania Trumphttp://www.life.hu/sztarok/20161109-melania-trump-az-uj-first-lady-ezeket-erdemes-rola-tudni.htmlAkár tetszik a világnak, akár nem, Donald Trump lett az Egyesült Államok elnöke, felesége, Melania pedig a first lady. Lássuk, mit érdemes még tudni Melania Trumpról – azokon a bizonyos aktfotókon kívül... TV + Sztárok--Kelemen Henrietta az új elnökkel, Donald Trumppal szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20161109-kelemen-henrietta-az-uj-amerikai-elnokkel-donald-trumppal-szelfizett.htmlDonald Trump évekig volt a Miss Universe tulajdonosa, ezért is kerülhetett egy képre Kelemen Henivel, a 2014-es magyar verseny győztesével. A fotót Vajna Tmi osztotta meg Facebook oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.