81 éves balatoni férfi kiskorúnak fizetett a szexért

Forrás: Dreamstime -
kiskorú szex pénz Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatalkorú ismerősét vette rá a 48 éves Balaton-parti lakos, hogy létesítsen szexuális kapcsolatot egy 81 éves férfival, aki minden alkalom után fizetett az együttlétekért. A férfi tisztában volt a lány életkorával.

Kerítés és szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség két Balaton-parti lakos ellen. A balatonszemesi 48 éves nő akkor még gyermekkorú ismerősét vette rá, hogy létesítsen szexuális kapcsolatot egy Zamárdiban élő 81 éves férfival. Az aktus után minden alkalommal fizetett az együttlétekért az illető.

Pénzért szexelt a 81 éves férfi egy gyermekkorú lánnyal - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A pénzt a 48 éves nőnek adta át a fiatal lány minden találkozó után. A férfi végig tisztában volt a lány életkorával, és olykor még ellenszolgáltatás nélkül is támogatta anyagilag a fiatalt. A rendőrök kedden hallgatták ki a nőt és a férfit és kezdeményezték a 48 éves asszony letartóztatását. A 81 éves férfit szabadlábon hagyták - Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.