Mindenki Trump fián nevet: állva elaludt apja beszéde közben

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Wilson -
Amerika Donald Trump Barron Trump elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki nagy meglepetésére Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást. Győzelmi beszédét sokan ujjongva, sokan pedig elkeseredve hallgatták, a fia azonban ellopta a show-t papájától: rengetegen felfigyeltek rá, hogy majd' elalszik a színpadon – állva. 

Kisebb döbbenetet okozott, hogy Donald Trump megnyerte az amerikai elnökválasztást. Rengeteg sztár kiakadt, de azért soknak gratuláltak is a 45. elnöknek. Győzelmi beszédében mindenkit biztosított arról, hogy olyan jó elnök akar lenni, amilyen csak lehet, és leszögezte, hogy imádja az országát. Sokan kétkedve, sokan örömmel telve, és sokan kétségbeesve hallgatták Donald Trump szavait, fia azonban szimplán csak álmosan.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Wilson

A 10 éves Barron Trump egész éjjel fent volt, és támogatta édesapját, míg az eredményeket várták, a győzelmi beszéd alatt is a színpadon volt. Így vált mindenki számára láthatóvá, milyen kétségbeesetten próbál ébren maradni a gyerek. A fiú végig imbolygott, olykor hosszabb időre le is csukódott a szeme, és szó szerint elbóbiskolt. A nézők persze rögtön észrevették Barron Trump küzdelmét, így most mindenki szegény gyermeken nevet.

Zséda törődik az alakjával, de sosem sanyargatja magát http://www.life.hu/sztarok/20161109-zseda-a-ferjeben-talalta-meg-az-igazit-maganeleterol-vallott-a-csodaszep-enekesno.htmlA magyar könnyűzene meghatározó előadója négy év után új stúdióalbummal rukkolt elő. A csodaszép énekesnő ezúttal a szerelemre helyezte a hangsúlyt, mely elmondása szerint mindig is fontos dolog volt az életében. Karrierjéről és magánéletéről beszélgettünk a többszörös Artisjus-, Fonogram- és EMeRTon-díjas Zsédával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHarry herceg lehet Rihanna következő áldozata?http://www.life.hu/sztarok/20161110-harry-herceg-es-rihanna-nemsokara-talalkozni-fognak.htmlBár most Harry herceg új kedveséről szólnak a hírek, hamarosan újabb nő léphet be Vilmos öccsének életébe: Rihanna, a popsztár! TV + SztárokOrigoLady Diana szeretne lenni Vajna Timi - Ha First Lady lenne, sokat jótékonykodnahttp://www.life.hu/sztarok/20161110-vajna-timinek-nem-szamit-a-penzt-ha-first-lady-lenne-sokat-jotekonykodna.htmlVajna Timi nem szeretne First Lady lenni, de ha mégis úgy alakulna, a hírnevét jótékonykodásra használná: Lady Diana szeretne lenni. TV + Sztárok--Az 5 leghíresebb leszbikus színésznő, aki felvállalta másságát http://www.life.hu/sztarok/20161109-leszbikus-szinesznok-akik-felvallaltak-a-massagukat-cynthia-nixon-es-jodie-foster.htmlAz elmúlt években egyre több híresség vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. Az ilyen bejelentések sokszor elősegítik a másfajta szexuális irányultsággal élő emberek elfogadását. Íme öt sztárhölgy, akinek nagy valószínűséggel akadt már valamilyen "kalandja" más nőkkel. TV + SztárokNorthfotoKarda Bea hastáncától leesik az állad http://www.life.hu/sztarok/20161110-karda-bea-nagyon-jol-nez-ki-az-enekesno-igy-hastancol-video.htmlKarda Beának hastáncolva kellett körülírnia, melybe némi mutogatást is vegyített. Ennek hatalmas nevetés lett a vége. TV + Sztárok--Nem érzi magát biztonságban, ezért forgatási szünetet kért Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20161110-forgatasi-szunetet-kert-meghan-markle-maganugyei-miatt.htmlHarry herceg kedvese veszélyben érzi magát, ezért megteszi a megfelelő lépéseket a biztonsága érdekében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.