Őt szeretnétek látni a Sztárban sztár nyerteseként

Forrás: TV2 -
Kocsis Tibor Sztárban sztár Nagy Adri Muri Enikő Veréb Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár rajongói számára rossz hír, utoljára láthatják a TV2 képernyőjén a műsor keretén belül a kedvenceiket. Mi pedig megszavaztattuk veletek, hogy kit szeretnének győztesként ünnepelni ma este. 

A döntőben négy énekes versenyez egymással: Veréb Tamás, Kocsis Tibor, Muri Enikő és Nagy Adri. De kit szerettek ti a legjobban? A Life.hu olvasói szerint a a szavazást toronymagasan Veréb Tamás vezeti, őt Kocsis Tibor követi, a harmadik Nagy Adri a negyedik pedig Muri Enikő. Nos, meglátjuk, mennyire válik valóra a kívánságotok.

Forrás: TV2

Vajna Tímea a mai napig önbizalomhiánnyal küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-vajna-timea-iden-is-keresik-a-legszebb-lanyt-onbizalomhiannyal-kuzd-az-uzletasszony.htmlIdén is csaknem ezer lány jelentkezett, hogy az ő fejére kerüljön november 20-án a TV2 műsorán a Miss Universe Hungary koronája. Vajna Tímea igyekezett olyan versenyzőket választani, akik nemcsak a szépségükkel, de belső tulajdonságaikkal is elvarázsolják majd a nézőket. Az üzletasszony szerint nem mindenki született a színpadra, ám ezt sokszor "elfelejtik" közölni velük a hozzátartozók. Timivel a szépségversenyek világáról beszélgettünk. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoEmily Ratajkowski popsirázása megér egy miséthttp://www.life.hu/sztarok/20161113-emily-ratajkowski-szexisen-razza-a-feneket.htmlA dögös fiatal modell ezúttal azt mutatta meg, hogyan hódít egy szórakozóhelyen. Nincs nehéz dolga: Emily fenékrázásból doktorálhatna!TV + Sztárok--ValóVilág8 - A takaró alatt elégítette ki Vivi Tivyt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161113-a-valovilag8ban-vv-vivi-a-takaro-alatt-elegitette-ki-tivyt.htmlA párbaj előtt bulit rendezhettek a villalakók, az alkohol hatására pedig a maradék gátlásuk is felszabadult. Kivátképpen az amúgy sem a szemérmességéről híres Viviennek, aki hajnalban gondolt egyet és befeküdt a párbajra készülő Tiv Tivy mellé. TV + Sztárok--Csobot Adél így vallott szerelmet a Facebookján Istenesnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161113-csobot-adel-igy-vallott-szerelmet-a-facebookjan-istenes-bencenek.htmlAmióta megszületett Istenes Bence és Csobot Adél közös gyermeke, a fiatal szülők még jobban szeretik egymást, mint valaha. TV + SztárokOrigoMa véget ér a Sztárban sztár - Ki érdemli meg leginkább a győzelmet?http://www.life.hu/sztarok/20161113-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-vereb-tamas-kocsis-tibor-muri-eniko-es-nagy-adri-versenyez.htmlVasárnap este véget ér a TV2 legszórakoztatóbb műsora, a Sztárban sztár. A döntőben négy énekes versenyez egymással: Veréb Tamás, Kocsis Tibor, Muri Enikő és Nagy Adri. Te kit szeretnél nyertesnek? TV + SztárokOrigoÍgy vettek búcsút az X-Faktor mentorai Leonard Cohentől http://www.life.hu/sztarok/20161113-az-rtl-klub-x-faktoraban-toth-gabi-es-gaspar-laci-az-elhunyt-leonard-cohen-hallelujah-dalat.htmlA hét egyik legszomorúbb híreként számoltunk be arról, hogy elhunyt a már életében legendásnak számító Leonard Cohen. A 82 éves zenész-dalszerző-költő-énekes halála mellett az X-Faktor stábja sem ment el szó nélkül, a mentorok bevonulásakor Tóth Gabi és Gáspár Laci az egyik legismertebb Cohen-dalból, a Hallelujah-ból énekelt részletet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.