Emily Ratajkowski popsirázása megér egy misét

popsi sztárok fenék Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös fiatal modell ezúttal azt mutatta meg, hogyan hódít egy szórakozóhelyen. Nincs nehéz dolga: Emily fenékrázásból doktorálhatna!

Végy egy szűk farmert, egy csipke body-t, és hagyd otthon a melltartódat - Emily Ratajkowski szerint ez a tökéletes partiszett. A fiatal és roppant dögös színésznő, modell a szexi outfit mellett a popsirázával hódít, amit kétségkívül nem nagyon kell gyakorolnia, hiszen igen profin megy neki. Ezt meg is mutatta rajongóinak a képmegosztó oldalán: wow!

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett videó,

Na nem ez az első alkalom, hogy Emily Ratajkowski dögös testével haknizik: megmutattuk már jónéhányszor a szépség hibátlan popsiját, kerek cicijét, nemrég pedig pucér, lovaglós képek készültek róla egy magazin címlapjára.

A modell egyébként nemrég igencsak kiakadt azért, mert őt főképp a tökétes testtel azonosítják, pedig ő ennél jóval több. Ebben biztosak vagyunk, de aki ennyit mutogatja magát aligruhában, az ne nagyon várja, hogy a pasik az esze miatt szeressék...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.